Thumbnail
Η πυρκαγιά ξέσπασε πιθανότατα κατά τη διάρκεια εργασιών εντός του χώρου

Νεκρός ανασύρθηκε ένας εργάτης που φέρεται να έκανε εργασίες (μαζί με άλλα δύο άτομα που σύμφωνα με μαρτυρίες βρίσκονταν στις εγκαταστάσεις αλλά έφυγαν) στο χώρο των Ψυγείων «Αλεξόπουλου» μεταξύ Αγριάς και Λεχωνίων όταν στο χώρο ξέσπασε μεγάλη πυρκαγιά νωρίς το μεσημέρι μέσα στις εγκαταστάσεις των ψυγείων, με συνέπεια τόσο στην Πυροσβεστική όσο και στο ΕΚΑΒ να σημάνει συναγερμός. Στο χώρο αναμένεται ιατροδικαστής από την Λάρισα.

Σύμφωνα με πληροφορίες νεκρός είναι ένας άνδρας Αλβανικής καταγωγής που διέμενε στα Λεχώνια, η σορός του οποίου παραμένει στα παλιά ψυγεία, μέχρι να έρθει ιατροδικαστής που κλήθηκε από τη Λάρισα.

Επί τόπου βρίσκεται ισχυρή δύναμη 20 πυροσβεστών με έξι οχήματα που προσπαθούν να θέσουν την πυρκαγιά υπό έλεγχο, ενώ στο σημείο βρίσκεται και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στην περίπτωση τυχόν απεγκλωβισμού και μεταφοράς στο Νοσοκομείο. Πριν από λίγη ώρα ειδοποιήθηκαν δυνάμεις πυρόσβεσης και από την υπόλοιπη Θεσσαλία.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η πυρκαγιά ξέσπασε κατά τη διάρκεια εργασιών εντός του χώρου, ενώ ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες, έκαναν λόγο για παρουσία ατόμων που έσπευσαν να απομακρυνθούν. Ο πυκνός καπνός πάντως, είναι ορατός ακόμη και από τον Βόλο.

Μιλώντας στο “Ράδιο-Ένα 102,5”, ο πρόεδρος της Δ.Ε. Νίκος Νομικός, τόνισε ότι υπήρξε μια αναστάτωση στην περιοχή, αλλά ευτυχώς δεν φαίνεται να κινδυνεύουν γειτονικές περιουσίες.

Πηγή: magnesianews.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Εσείς γνωρίζετε τι σημαίνει «νείρομαι»;

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα