Thumbnail
Είσοδος ελεύθερη από τις 8 το βράδυ έως και τα μεσάνυχτα

Με θεματικές παρουσιάσεις στην περιοδική έκθεση «Ελευσίνα. Τα μεγάλα μυστήρια» και με μια μουσική συναυλία γιορτάζει το Μουσείο Ακρόπολης τα εννιά χρόνια λειτουργίας του, την Τετάρτη 20 Ιουνίου.

Την ημέρα αυτή, οι εκθεσιακοί χώροι και το εστιατόριο θα παραμείνουν ανοιχτά έως τα μεσάνυχτα, ενώ η είσοδος θα είναι ελεύθερη από τις 8 το βράδυ.

Αναλυτικότερα:

Εορταστικές θεματικές παρουσιάσεις

«Ελευσίνα. Τα μεγάλα μυστήρια»

Την ημέρα των γενεθλίων του Μουσείου, οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να περιηγηθούν στην περιοδική έκθεση «Ελευσίνα. Τα μεγάλα μυστήρια» με οδηγούς τους αρχαιολόγους-φροντιστές του μουσείου και να ανακαλύψουν σημαντικά έργα για τα μεγάλα μυστήρια της Ελευσίνας, καθώς και τη σύνδεση της Ελευσίνας με την Αθήνα και την Ακρόπολη.

Ελληνικά: 10 π.μ., 12 μεσημέρι, 2 μ.μ., 4 μ.μ., 6 μ.μ.

Αγγλικά: 12:30 μ.μ., 5:30 μ.μ.

Συμμετοχές: Εγγραφές γίνονται την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018, στο γραφείο πληροφοριών στην είσοδο του μουσείου. Ισχύει για περιορισμένο αριθμό συμμετοχών. Τηρείται αυστηρά σειρά προτεραιότητας.

Απαραίτητη προϋπόθεση είναι η έκδοση εισιτηρίου της περιοδικής έκθεσης (3 ευρώ).

Συναυλία Big Band Δήμου Αθηναίων

«Διαχρονικό ταξίδι στη jazz μουσική»

Την ίδια ημέρα, στις 9 το βράδυ, οι επισκέπτες θα απολαύσουν μια συναυλία στον προαύλιο χώρο του μουσείου με αγαπημένες jazz μουσικές που θα ερμηνεύσει η Big Band του Δήμου Αθηναίων.

Καλλιτεχνική επιμέλεια Big Band: Σάμι Αμίρης. Παίζουν οι μουσικοί Δημήτρης Κόλλιας ('Αλτο Σαξόφωνο), Ανδρέας Μουρτζούκος ('Αλτο Σαξόφωνο), Κώστας Καραγιάννης (Τενόρο Σαξόφωνο), Κώστας Μακρής (Τενόρο Σαξόφωνο), Κωστής Βαζούρας (Βαρύτονο Σαξόφωνο), Διονύσης Κοκόλης (Τρομπέτα I), Εμμανουήλ Θεοδοσάκης (Τρομπέτα II), Βαγγέλης Κατσαρέλης (Τρομπέτα III), Γιάννης Καραγιαννάκης (IV), Αντώνης Ανδρέου (Τρομπόνι I), Γιώργος Ζαρέας (Τρομπόνι II), 'Αγγελος Τζαμαρίας (Τρομπόνι III), Κώστας Αλεξανδρής (Τρομπόνι IV, Μπάσο τρομπόνι), Κεβόρκ Χαρονιάν (Ηλεκτρική Κιθάρα), Σάμι Αμίρης (Πιάνο), Γιώργος Γεωργιάδης (Κοντραμπάσο - ηλεκτρικό Μπάσο), Αλέξανδρος Δράκος Κτιστάκης (Τύμπανο).

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα