Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

To μαλακτικό καταστρέφει την απορροφητικότητα των ρούχων - Πότε πρέπει να το αποφεύγετε


Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 24 Σεπτέμβριος, 2017 - 17:06 | Στην Κατηγορία:

Συνηθίζουμε να χρησιμοποιούμε το μαλακτικό σε κάθε χρήση του πλυντηρίου, όμως σε κάποιες περιπτώσεις καταστρέφουμε τα ρούχα μας!

Μάλιστα, σε κάποια ρούχα δεν πρέπει καν να βάζουμε μαλακτικό. Πιο συγκεκριμένα δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε μαλακτικό για να πλένετε τις μικροϊνες διότι μπορεί να καταστρέψετε την αποτελεσματικότητα και τη διάρκεια των ινών.

Αυτά είναι:

  • Αθλητικά ρούχα

Πολλά από τα αθλητικά ρούχα είναι φτιαγμένα με τέτοιο τρόπο ώστε να απορροφούν τον ιδρώτα από την επιδερμίδα σου κατά τη διάρκεια της γυμναστικής. Αν χρησιμοποιείτε μαλακτικό σε αυτά τα ρούχα τότε μπορεί να μειώσετε την αποτελεσματικότητά τους την ώρα της προπόνησης.

  • Πετσέτες

Ο λόγος που δεν πρέπει να χρησιμοποιείτε μαλακτικό για να πλένετε τις πετσέτες σας είναι για να μη μειώνεται η απορροφητικότητά τους.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα