Thumbnail
Στον εισαγγελέα

Για παράνομη συνταγογράφηση ναρκωτικών χαπιών συνελήφθησαν από αστυνομικούς του τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας δύο γιατροί ηλικίας 60 και 74 ετών. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Αναλυτικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, αστυνομικοί πραγματοποίησαν χθες το πρωί επίσκεψη στα ιατρεία των συλληφθέντων ως πελάτες. Οι δύο κατηγορούμενοι γιατροί συνταγογράφησαν ναρκωτικά χάπια και μάλιστα εν γνώσει τους ότι δεν είναι ασθενείς.

Στη συνέχεια οι αστυνομικοί τους πλήρωσαν με προσημειωμένα χαρτονομίσματα. Ακολούθησε η σύλληψη των δύο γιατρών.

Σε έρευνα των αστυνομικών στο ιατρείο του 60χρονου, στο αυτοκίνητό του, το οποίο κατασχέθηκε, αλλά και στην κατοχή του, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν 150 υπογλώσσια χάπια ναρκωτικών φαρμάκων, 15 χάπια ναρκωτικού φαρμάκου, 11 διαδερμικά ναρκωτικά έμπλαστρα, 6 αμπούλες ναρκωτικού φαρμάκου, 343 δισκία διαφόρων φαρμάκων, 2 πόσιμα σκευάσματα, 31 αριθμημένα συνταγολόγια, 27 αποδείξεις για παροχή υπηρεσιών και τα χρηματικά ποσά των 220 ευρώ και των 30 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Επιπλέον, στην κατοχή του 74χρονου,μετά από έρευνα που διενεργήθηκε στο ιατρείο του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 407,5 ναρκωτικά δισκία, 5 αμπούλες ναρκωτικού φαρμάκου, 5 αμπούλες φαρμάκου, 429 δισκία φαρμακευτικών σκευασμάτων, 28 αριθμημένα συνταγολόγια και τα χρηματικά ποσά των 435 και των 20 ευρώ σε προσημειωμένα χαρτονομίσματα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το τμήμα Δίωξης Ναρκωτικών Λάρισας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

sivitanidios4112018.jpg
Εγκύκλιος για τις μετατάξεις εκπαιδευτικών της Σιβιτανιδείου - Δείτε αναλυτικά
Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για μετατάξεις εκπαιδευτικών της Σιβιτανιδείου Δημόσιας Σχολής Τεχνών και Επαγγελμάτων (Σ.Δ.Σ.Τ.Ε.) στη...
Εγκύκλιος για τις μετατάξεις εκπαιδευτικών της Σιβιτανιδείου - Δείτε αναλυτικά