Thumbnail
Στο φρούριο του Γεντί Κουλέ

Μόλις χθες ξεκίνησαν στο Ηράκλειο τα γυρίσματα της νέας ταινίας του σκηνοθέτη Γιάννη Σμαραγδή, με θέμα τη ζωή του Νίκου Καζαντζάκη. Και μόλις σήμερα διακόπηκαν λόγω... αρχαιολογικής υπηρεσίας!

Σύμφωνα με δημοσίευμα του cretapost.gr, ο λόγος είναι μία γραφειοκρατική εμπλοκή με την οποία ήρθε αντιμέτωπος ο γνωστός σκηνοθέτης, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες τα γυρίσματα θα γίνονταν στο Ενετικό Φρούριο του Κούλε ωστόσο η αρχαιολογία «μπλόκαρε» την διαδικασία.

KAZANTZAKHS SMARAGDHS GYRISMATA (11)

Τί έγινε στον Κούλε

Το πρωί της Πέμπτης, κι ενώ το συνεργείο βρισκόταν στο Ενετικό Φρούριο του Κούλε προκειμένου να ξεκινήσει η διαδικασία των γυρισμάτων, υπάλληλοι της αρχαιολογίας πήγαν στο σημείο και ανέφεραν πως δεν μπορούν να ξεκινήσουν τα γυρίσματα καθώς δεν υπάρχει άδεια από το ΚΑΣ.

KAZANTZAKHS SMARAGDHS GYRISMATA (6)

Ο σκηνοθέτης, Γιάννης Σμαραγδής, ανέφερε στους υπαλλήλους ότι όχι μόνο υπάρχει η απαραίτηση άδεια από το ΚΑΣ, αλλά έχει πληρωθεί και το ανάλογο παράβολο, λέγοντας χαρακτηριστικά στους υπαλλήλους να επικοινωνήσουν με το ΚΑΣ για να το διαπιστώσουν και οι ίδιοι.

Οργισμένη απάντηση Σμαραγδή

«Όταν θέλεις να δημιουργήσεις ένα πρόβλημα, το δημιουργείς. Δυστυχώς σήμερα δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα χωρίς καν να υπάρχει» επεσήμανε μιλώντας στο cretapost ο γνωστός σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής.

KAZANTZAKHS SMARAGDHS GYRISMATA (5)

Ο ίδιος μάλιστα αναρρωτιέται πώς αυτή η υπάλληλος ήρθε να δημιουργήσει εμπλοκή στα γυρίσματα όταν «και η άδεια υπάρχει, και το παράβολο έχει πληρωθεί ενώ η ταινία γίνεται με την στήριξη τόσο του υπουργείου Πολιτισμού όσο και του δήμου Ηρακλείου».

Μάλιστα, όπως ανέφερε ο κ. Σμαραγδής στο cretapost η συγκεκριμένη υπάλληλος απείλησε τον γνωστό σκηνοθέτη ότι αν αρχίσει τα γυρίσματα «θα βάλει τουρίστες στο πλάνο!».

KAZANTZAKHS SMARAGDHS GYRISMATA (4)

«Αυτή η Ελλάδα έδιωξε τον Καζαντζάκη από την χώρα»

«Υπάρχει μία ανώτερη Ελλάδα που προσπαθεί να ανεβάσει τα πράγματα και μία κατώτερη που προσπαθεί να τα κατεβάσει. Εγώ θέλω να υπηρετώ την πρώτη. Δυστυχώς όμως η δεύτερη υπάρχει και υπήρχε πάντα. Αυτή ήταν που έδιωξε τον Καζαντζάκη από την Ελλάδα», δήλωσε εμφανώς εκνευρισμένος στο cretapost ο κ. Σμαραγδής και παράλληλα τόνισε πως αν και ο ίδιος ήταν νεότερος θα είχε φύγει από την Ελλάδα.

KAZANTZAKHS SMARAGDHS GYRISMATA (8)

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα γυρίσματα θα συνεχιστουν κανονικά – όπως ανέφερε ο κ. Σμαραγδής – λέγοντας χαρακτηριστικά «Εμείς συνεχίζουμε κι ένας Θεός ξέρει τί θα συμβεί».

KAZANTZAKHS SMARAGDHS GYRISMATA (3)

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

sxoleia
Απίστευτη και θλιβερή υπόθεση με την κράτηση δύο εκπαιδευτικών στη Ρόδο-Σφοδρές αντιδράσεις
Απίστευτη και θλιβερή υπόθεση στη Ρόδο για την επιμέλεια δύο παιδιών: Συνελήφθησαν και κρατούνται η μητέρα, διευθυντής σχολείου και μία εκπαιδευτικός
Απίστευτη και θλιβερή υπόθεση με την κράτηση δύο εκπαιδευτικών στη Ρόδο-Σφοδρές αντιδράσεις
ΚΑΙΡΟΣ ΜΕ ΔΟΝΤΙΑ
Βοήθεια ο καιρός τρελάθηκε! Από σήμερα μέχρι την Κυριακή -Ζέστη, υδροστρόβιλοι, αεροχείμαρροι, χαλάζι, χιόνια!
Το κύμα κακοκαιρίας θα φέρει φαινόμενα που θα συνοδεύονται από χαλάζι, κεραυνούς, ανεμοστρόβιλους και θυελλώδεις ανέμους.
Βοήθεια ο καιρός τρελάθηκε! Από σήμερα μέχρι την Κυριακή -Ζέστη, υδροστρόβιλοι, αεροχείμαρροι, χαλάζι, χιόνια!
ξυλοδαρμοσ
Αναμορφωτικά μέτρα σε δύο ανήλικους που λήστεψαν εκπαιδευτικό έξω από το σχολείο
Ανάθεση της υπεύθυνης επιμέλειάς τους σε επιμελητή ανηλίκων, υποχρεωτική παρακολούθηση προγράμματος ψυχολογικής υποστήριξης και παροχή κοινωφελούς...
Αναμορφωτικά μέτρα σε δύο ανήλικους που λήστεψαν εκπαιδευτικό έξω από το σχολείο
καθηγητης γενέθλια
Μαθητές συγκίνησαν τον καθηγητή τους με την έκπληξη γενεθλίων

Το τελευταίο χρονικό διάστημα οι ειδήσεις που διαβάζουμε από σχολεία και μαθητές, έχουν να κάνουν με βία, ξύλο, επεισόδια και bullying. Αυτή...

Μαθητές συγκίνησαν τον καθηγητή τους με την έκπληξη γενεθλίων