Thumbnail
Γραφειοκρατικά προβλήματα της διοίκησης του ΑΧΕΠΑ

Φαίνεται πως η δωρεά ύψους 40.000 ευρώ που πραγματοποίησε ο Γιώργος Μαυρίδης στην Παιδοογκολογική Μονάδα του Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ στην Θεσσαλονίκη, έπειτα από τη συμμετοχή του στο Nomads, έχει κολλήσει στη γραφειοκρατία. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Φωτιάδη στο ένθετο Secret, το έργο έχει κοστολογηθεί από προηγούμενες μελέτες στα 140.000 ευρώ και ο τηλεοπτικός σταθμός του ANT1 επιδίωξε να αξιοποιήσει δικό του συνεργείο με επικεφαλής τον Σπύρο Σούλη, προκειμένου, να μειώσει το συνολικό κόστος της ανακατασκευής και έτσι να μπορέσει να καλύψει εξ ολοκλήρου το ποσό.

Οι 40.000 ευρώ θα προέρχονταν από τη δωρεά Μαυρίδη και οι υπόλοιπες 100.000 από χορηγούς που θα έβρισκε ο τηλεοπτικός σταθμός. Το πλάνο του ANT1 εξυπηρετούσε όλες τις πλευρές… Η ανακαίνιση θα ήταν μεγαλύτερη, το έργο θα ολοκληρωνόταν πιο γρήγορα και το κόστος θα ήταν μικρότερο. Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας, η διοίκηση του ΑΧΕΠΑ έθεσε «βέτο» στις προθέσεις του καναλιού, καθώς, όπως σημειώνουν οι διοικούντες, πρόκειται για δημόσιο νοσοκομείο και αυτή η δράση δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί λόγω γραφειοκρατικών διαδικασιών.

Ο διοικητής και πρόεδρος του Δ.Σ του ΑΧΕΠΑ, Αναστάσιος Σπανός, σχολίασε πως «η τετράμηνη καθυστέρηση οφείλεται στο γεγονός ότι δεν έχει ξεκαθαριστεί ο τρόπος που θα πραγματοποιηθεί η δωρεά» και πρόσθεσε «το νοσοκομείο δεν έχει την οικονομική δυνατότητα να συμβάλλει στην ανακατασκευή της μονάδας».

Πηγή: tlife

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pikantika-fagita.jpg
National Geographic: «Μαγειρέψτε σαν Έλληνες» - Ποιο σημείο της Ελλάδας ξεχωρίζει γαστρονομικά
Μαγειρέψτε σαν Έλληνες στην πατρίδα του Τσελεμεντέ - Ποιο σημείο της Ελλάδας ξεχώρισε γαστρονομικά το βρετανικό περιοδικό National Geographic
National Geographic: «Μαγειρέψτε σαν Έλληνες» - Ποιο σημείο της Ελλάδας ξεχωρίζει γαστρονομικά