Thumbnail
Αδιάβατοι θα είναι αύριο και μεθαύριοι οι δρόμοι στην Αθήνα λόγω της επίσκεψης Ερντογάν - Λεωφορεία και τρόλεϊ θα αλλάξουν τα δρομολόγιά τους - Κλειστός ο σταθμός του Μετρό στο Σύνταγμα - Απαγοεύονται πορείες και συνγκετρώσεις.

Κλειστός θα παραμείνει αύριο Πέμπτη καθόλη τη διάρκεια της ημέρας ο σταθμός «Σύνταγμα» του Μετρό. Γενικότερα τόσο η Πέμπτη όσο και η Παρασκευή θα είναι δύσκολες ημέρες λόγω της επίσκεψης Ερντογάν.

Η απόφαση να μείνει κλειστός όλη μέρα ο σταθμό του μετρό στο Σύνταγμα, ελήφθη από την Ελληνική Αστυνομία λόγω της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας της Τουρκίας, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Επίσης, λόγω της διήμερης επίσκεψης Ερντογάν, θα διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία ή θα υπάρξουν τροποποιήσεις λεωφορειακών γραμμών και γραμμών τρόλεϊ στο κέντρο της πόλης.

Αυτό θα γίνεται σταδιακά και ανάλογα με τα μέτρα και τις υποδείξεις της Τροχαίας, από τις 6 αύριο το πρωί έως τη λήξη της επίσκεψης την Παρασκευή.

Κλειστή η λεωφορειολωρίδα αντίθετης ροής – Χαμός με τα δρομολόγια

Ειδικότερα για την οδό Πανεπιστημίου στην λεωφορειολωρίδα αντίθετης ροής (από Σίνα έως Πλ. Συντάγματος) και για την οδό Βασ. Γεωργίου Α’ θα πραγματοποιηθεί διακοπή της κυκλοφορίας των διερχόμενων ΜΜΜ καθ’ όλη τη διάρκεια της επίσκεψης του Προέδρου της Δημοκρατίας της Τουρκίας.

Κόλαση θα επικρατεί γενικότερα στους δρόμους του Λεκανοπεδίου αφού πολλοί δρόμοι θα κλείνουν σταδιακά από την τροχαία, ανάλογα με τα δρομολόγια του Ταγίπ Ερντογάν.

Που θα απαγορευθούν οι πορείες και οι συγκεντρώσεις

Με Απόφαση του Γενικού Αστυνομικού Διευθυντή Αττικής, δεν επιτρέπεται για λόγους δημόσιας ασφάλειας, κάθε δημόσια υπαίθρια συνάθροιση ή πορεία από τις 06:00 το πρωί της Πέμπτης 7 Δεκεμβρίου 2017 μέχρι και τις 12:00 το μεσημέρι της Παρασκευής 8 Δεκεμβρίου 2017, στις ακόλουθες περιοχές:

α. Στην περιοχή του Δήμου Αθηναίων που περικλείεται από τις οδούς – Λεωφόρους: Ιπποκράτους (από τη συμβολή της με τη Λ. Αλεξάνδρας) – δεξιά Αλεξάνδρας – αριστερά Κηφισίας – δεξιά Κατεχάκη – συνέχεια Παναγιώτη Κανελλόπουλου – δεξιά Κοκκινοπούλου – συνέχεια Γκανογιάννη – συνέχεια Γεωργίου Παπανδρέου – συνέχεια Ούλωφ Πάλμε – συνέχεια Υμηττού – συνέχεια Ηλία Ηλιού – δεξιά Αμβροσίου  Φραντζή – αριστερά Καλλιρρόης – συνέχεια Π. Τσαλδάρη – δεξιά Πειραιώς – δεξιά Ερμού – αριστερά Αγίων Ασωμάτων – δεξιά Ερμού – αριστερά Αιόλου – δεξιά Κολοκοτρώνη – αριστερά Άνθιμου Γαζή – δεξιά Χρήστου Λαδά – συνέχεια Εδουάρδου Λω – συνέχεια Σίνα – αριστερά Σόλωνος – δεξιά Ιπποκράτους (μέχρι τη συμβολή με τη Λ. Αλεξάνδρας).

β. Στο τμήμα της Αττικής Οδού από το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών «Ελ. Βενιζέλος» έως τον κόμβο της Περιφερειακής Υμηττού με τη Λ. Κατεχάκη, στο τμήμα της Λ. Κατεχάκη από την έξοδο της Περιφερειακής Υμηττού έως τη συμβολή της με τη Λ. Μεσογείων, ως και σε βάθος ακτίνας εκατό -100- μέτρων, ένθεν και ένθεν προαναφερόμενων τμημάτων οδών (Αττική Οδός – Λ. Κατεχάκη), ως και επί των γεφυρών, ανισόπεδων κόμβων, διαβάσεων που υφίστανται κατά μήκος αυτών και

γ. Στην ευρύτερη περιοχή τοπικής αρμοδιότητας Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα