Thumbnail
Θεσσαλονίκη

Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούν στην περιοχή οι δήμοι της Θεσσαλονίκης αποφασίζουν να κρατήσουν και την Τετάρτη κλειστά τα σχολεία.

Προς το παρόν πήραν απόφαση οι παρακάτω δήμοι αλλά εντός της ημέρας αναμένονται αποφάσεις και από τους υπόλοιπους.

Στο Δήμο Αμπελοκήπων-Μενεμένης

Και αύριο Τετάρτη 11/01/2017 τα σχολεία του Δήμου Αμπελοκήπων-Μενεμένης (δηλαδή τα νηπιαγωγεία, δημοτικά, γυμνάσια και λύκεια) θα παραμείνουν κλειστά λόγω συνέχισης των δυσμενών καιρικών συνθηκών (θερμοκρασίες πολύ πιο κάτω από τους 0 Βαθμούς Κελσίου και παγετός).

Στο Δήμου Κορδελιού Ευόσμου

Λόγω της σφοδρής κακοκαιρίας και επειδή τα προβλήματα των προηγούμενων ημερών παραμένουν, και την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου θα παραμείνουν κλειστά όλα τα σχολεία πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης του δήμου Κορδελιού Ευόσμου.

Σε ό,τι αφορά στους δημοτικούς παιδικούς σταθμούς, κλειστοί παραμένουν ο 1ος, 5ος & 6ος Παιδικός Σταθμός της Δημοτικής Ενότητας Ευόσμου και ο 2ος Παιδικός σταθμός στη Δημοτική Ενότητα Ελευθερίου Κορδελιού καθώς λόγω του παγετού τα συστήματα θέρμανσης βρίσκονται εκτός λειτουργίας. Οι υπόλοιποι έξι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί λειτουργούν κανονικά.

Εν αναμονή της εξέλιξης των καιρικών φαινομένων, θα υπάρξει νεότερη ανακοίνωση αναφορικά με τη λειτουργία των σχολείων τις επόμενες ημέρες.

Στο δήμο Πυλαίας – Χορτιάτη

Οπως ανακοινώθηκε από το δήμο Πυλαίας Χορτιάτη «κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Τετάρτη, 11 Ιανουαρίου, όλα τα σχολεία του δήμου.» Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση «τα προβλήματα με την έλλειψη υδροδότησης λόγω του παγετού στα σχολεία παραμένουν, οι θερμοκρασίες των σχολικών αιθουσών λόγω του συνεχόμενου ολικού παγετού και παρά τη λειτουργία των συστημάτων θέρμανσης είναι πολύ χαμηλές, ενώ από σήμερα το πρωί η χιονόπτωση που πέφτει σε όλο το δήμο δημιούργησε επιπλέον προβλήματα για την ασφάλεια στις μετακινήσεις των μαθητών». Οι δημοτικοί παιδικοί σταθμοί θα λειτουργήσουν κανονικά στο Πανόραμα και την Πυλαία(κλειστοί θα παραμείνουν στο Χορτιάτη, το Ασβεστοχώρι και το Φίλυρο). «Η κατάσταση θα επανεκτιμάται συνεχώς και θα εκδίδεται σχετική ανακοίνωση για την ενημέρωση των πολιτών του δήμου, ανάλογα και με την εξέλιξη των καιρικών φαινομένων» αναφέρει η ανακοίνωση.

Στην Καλαμαριά

«Κλειστά θα παραμείνουν και αύριο Τετάρτη 11 Ιανουαρίου 2017, τα σχολεία όλων των εκπαιδευτικών βαθμίδων στην Καλαμαριά, λόγω της επιδείνωσης των καιρικών συνθηκών και των συνεχιζόμενων προβλημάτων υδροδότησης που αντιμετωπίζουν οι σχολικές μονάδες» ανακοινώθηκε από το δήμο. Επίσης ο δήμος επισημαίνει ότι «οι διευθυντές των σχολείων οφείλουν να βρίσκονται στις θέσεις τους, να ενημερώνουν  και να συνεργάζονται με τις υπηρεσίες του Δήμου, προκειμένου να επιλύονται τα προβλήματα που υπάρχουν ή ακόμη και αυτά που ενδεχομένως θα προκύψουν από την επιδείνωση του καιρού.»

Στο Ωραιόκαστρο

Λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών που επικρατούν, αύριο, Τετάρτη τα σχολεία, οι παιδικοί σταθμοί και τα ΚΔΑΠ του δήμου Ωραιοκάστρου θα παραμείνουν κλειστά. Θα υπάρξει νέα ανακοίνωση για τη λειτουργία των σχολείων τις επόμενες ημέρες.

Στο δήμο Λαγκαδά

«Λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας και των συνθηκών παγετού που επικρατούν σε όλο τον Δήμο Λαγκαδά, αποφασίστηκε για την ασφάλεια των μαθητών μας, να παραμείνουν κλειστά και την Τετάρτη 11 Ιανουαρίου τα σχολεία  όλων των βαθμίδων εκπαίδευσης» όπως ανακοινώθηκε.

Στο δήμο Δέλτα

Λόγω της συνεχιζόμενης κακοκαιρίας, κλειστά θα παραμείνουν και αύριο, Τετάρτη 11 Ιανουαρίου, τα σχολεία της πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης σε όλες τις δημοτικές κοινότητες του δήμου Δέλτα. Κλειστό θα παραμείνει, επίσης, και το ΙΕΚ Σίνδου, το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Δήμου Δέλτα, οι παιδικοί και βρεφονηπιακοί σταθμοί του δήμου Δέλτα.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

zorbas
Αχ. Ζορμπάς για σύλληψη εκπαιδευτικών: «Αντιμετωπίζονται εκπαιδευτικοί σαν κοινοί εγκληματίες»
Η τοποθέτηση του Αχ. Ζορμπά για τη σύλληψη εκπαιδευτικών στη Ρόδο
Αχ. Ζορμπάς για σύλληψη εκπαιδευτικών: «Αντιμετωπίζονται εκπαιδευτικοί σαν κοινοί εγκληματίες»
πρυτ
Πιερρακάκης-Σύνοδος Πρυτάνεων: Έρχεται ήπια αύξηση εισακτέων στα πανεπιστήμια
Με ανάρτησή του ο υπουργός Παιδείας ενημέρωσε για όσα ειπώθηκαν στη Σύνοδο των Πρυτάνεων
Πιερρακάκης-Σύνοδος Πρυτάνεων: Έρχεται ήπια αύξηση εισακτέων στα πανεπιστήμια