Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Κλείνει ο «ΒΗΜΑ FM» - Στον δρόμο οι εργαζόμενοι


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Οκτώβριος, 2017 - 21:45 | Στην Κατηγορία:

«Ταφόπλακα» από την εταιρεία Alter Ego, συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη

«Δεν ενδιαφέρεται» να συνεχίσει τη λειτουργία του ραδιοφωνικού σταθμού «ΒΗΜΑ FM» η εταιρεία Alter Ego, συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη. Έτσι, ξεκινούν άμεσα διαδικασίες για λύση και εκκαθάριση της εταιρείας, καθώς και των εταιρειών «ΔΟΛ DIGITAL A.E.» και «HEARST ΔΟΛ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΠΕ».

Αυτό δήλωσε ο εκπρόσωπος της εργοδοσίας στην τριμερή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Εργασίας, παρουσία του Γενικού Γραμματέα, Ανδρέα Νεφελούδη, των εκπροσώπων των εργαζομένων (ΕΣΗΕΑ, ΕΣΠΗΤ, ΕΠΗΕΑ, ΕΤΗΠΤΑ & ΕΤΕΡ) και του εκπροσώπου της εργοδοσίας της εταιρείας «ALTER EGO», με σκοπό να δοθούν διευκρινίσεις σχετικά με το μέλλον του ραδιοφωνικού σταθμού «ΒΗΜΑ FM» και της «ΔΟΛ DIGITAL Α.Ε.».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων κατήγγειλαν την εργοδοσία της «ALTER EGO» για το κλείσιμο του Ρ/Σ «ΒΗΜΑ FM» και ζήτησαν την επαναπρόσληψη όλων των εργαζομένων στον σταθμό από την εταιρεία «ALTER EGO», προκειμένου να εργαστούν σε άλλα Μέσα του Ομίλου.

Οι Ενώσεις στηλίτευσαν τη διαδικασία που ακολουθήθηκε από την εταιρεία καθώς και το κείμενο των ατομικών συμβάσεων που υπογράφηκαν από τους εργαζόμενους στις εφημερίδες «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ». Ταυτόχρονα, κάλεσαν τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας να παρέμβει καθώς γίνεται, πλέον, επιτακτική η ανάγκη υπογραφής Συλλογικής Σύμβασης των Ενώσεων με την ΕΙΗΕΑ, προκειμένου να καταγραφούν οι όροι των συμβάσεων, σύμφωνα με το νόμο.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Στάσεις εργασίας στον ραδιοσταθμό «ΒΗΜΑ FM 99,5»

Σε στάσεις εργασίας θα προχωρήσουν οι εργαζόμενοι του ραδιοσταθμού ΒΗΜΑ 99,5 την Δευτέρα 15, Τρίτη 16 και Τετάρτη 17 Φεβρουαρίου με αίτημα την άμεση και πλήρη αποπληρώμη των χρωστούμενων δεδουλευμένων τους

Η ανακοίνωση:

Μετά την αρνητική κατάληξη του Δημοσίου Διαλόγου στον Ο.ΜΕ.Δ με τον εκπρόσωπο της διοίκησης του ραδιοσταθμού «ΒΗΜΑ FM 99,5» το Διοικητικό Συμβούλιο αποφάσισε την πραγματοποίηση της  εξαγγελθείσας:

Στο Βήμα FM διαβάζουν «ΤΑ ΝΕΑ»;

Συντάκτης: Αντα Ψαρρά