Thumbnail
«Ταφόπλακα» από την εταιρεία Alter Ego, συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη

«Δεν ενδιαφέρεται» να συνεχίσει τη λειτουργία του ραδιοφωνικού σταθμού «ΒΗΜΑ FM» η εταιρεία Alter Ego, συμφερόντων Βαγγέλη Μαρινάκη. Έτσι, ξεκινούν άμεσα διαδικασίες για λύση και εκκαθάριση της εταιρείας, καθώς και των εταιρειών «ΔΟΛ DIGITAL A.E.» και «HEARST ΔΟΛ ΕΚΔΟΤΙΚΗ ΕΠΕ».

Αυτό δήλωσε ο εκπρόσωπος της εργοδοσίας στην τριμερή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Υπουργείο Εργασίας, παρουσία του Γενικού Γραμματέα, Ανδρέα Νεφελούδη, των εκπροσώπων των εργαζομένων (ΕΣΗΕΑ, ΕΣΠΗΤ, ΕΠΗΕΑ, ΕΤΗΠΤΑ & ΕΤΕΡ) και του εκπροσώπου της εργοδοσίας της εταιρείας «ALTER EGO», με σκοπό να δοθούν διευκρινίσεις σχετικά με το μέλλον του ραδιοφωνικού σταθμού «ΒΗΜΑ FM» και της «ΔΟΛ DIGITAL Α.Ε.».

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ, οι εκπρόσωποι των εργαζομένων κατήγγειλαν την εργοδοσία της «ALTER EGO» για το κλείσιμο του Ρ/Σ «ΒΗΜΑ FM» και ζήτησαν την επαναπρόσληψη όλων των εργαζομένων στον σταθμό από την εταιρεία «ALTER EGO», προκειμένου να εργαστούν σε άλλα Μέσα του Ομίλου.

Οι Ενώσεις στηλίτευσαν τη διαδικασία που ακολουθήθηκε από την εταιρεία καθώς και το κείμενο των ατομικών συμβάσεων που υπογράφηκαν από τους εργαζόμενους στις εφημερίδες «ΤΑ ΝΕΑ» και «ΤΟ ΒΗΜΑ». Ταυτόχρονα, κάλεσαν τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εργασίας να παρέμβει καθώς γίνεται, πλέον, επιτακτική η ανάγκη υπογραφής Συλλογικής Σύμβασης των Ενώσεων με την ΕΙΗΕΑ, προκειμένου να καταγραφούν οι όροι των συμβάσεων, σύμφωνα με το νόμο.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα