Thumbnail
Κέρκυρα

Την πόρτα της ανακρίτριας Κέρκυρας, αναμένεται να περάσουν την Τρίτη, τρεις Ρομά 25, 30 και 32 ετών αντίστοιχα που κατηγορούνται για εμπρησμό από πρόθεση.

Οι τρεις νεαροί που συνελήφθησαν με την αυτόφωρο διαδικασία, από αστυνομικούς της Ασφάλειας Κέρκυρας και προσήχθησαν στο Ανακριτικό Τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, κατηγορούνται σύμφωνα με τις δηλώσεις στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, του Διοικητή της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιονίων Νήσων Ευθύμη Γεωργακόπουλου, για το χθεσινό εμπρησμό σε αγροτική περιοχή στο λιβάδι Ρόπα, που είχε ως αποτέλεσμα την καταστροφή δέκα περίπου στρεμμάτων αγροτικής έκτασης και ελαιοδέντρων και την άμεσα επικινδυνότητα δύο εξοχικών κατοικίων και μίας αποθήκης, με τη φωτιά να φτάνει στον προαύλιο χώρο των οικημάτων.

Οι τρεις Ρομά, οδηγήθηκαν το απόγευμα, από άνδρες του πυροσβεστικού τμήματος Κέρκυρας, στον Εισαγγελέα Κέρκυρας που τους παρέπεμψε στην Ανακρίτρια, όπου ζήτησαν και έλαβαν προθεσμία να απολογηθούν την Τρίτη.

«Οι συντονισμένες προσπάθειες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας απέτρεψαν την φωτιά να τυλίξει στις φλόγες τις κατοικίες, ενώ το ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας οδηγήθηκε άμεσα στους υπόπτους για εμπρησμό» τόνισε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ιονίων Νήσων.

Οι τρεις νεαροί Ρομά κρατούνται αυτή την ώρα στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας.
ΑΠΕ ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα