Thumbnail
Τι λέει η ιατροδικαστής

Συγκλονίζει η διπλή αυτοκτονία του νεαρού ζευγαριού τουριστών στην Κεφαλονιά, με όλα τα στοιχεία να συντείνουν στο γεγονός ότι ο 30χρονος Γερμανός και η 23χρονη Βουλγάρα πραγματοποίησαν σατανιστική τελετή.

Όπως μάλιστα έγινε γνωστό, η νεαρή κοπέλα σπούδαζε στη Γερμανία, ενώ είχε δηλωθεί εξαφανισμένη από τους δικούς της από τις 8 Ιουνίου 2017, ενώ η Interpol είχε εκδόσει για τον εντοπισμό της! Παράλληλα, ανέβαζε φωτογραφίες στο Facebook στις οποίες έδινε δείγματα της λατρείας της, ενώ σε κάποιες από αυτές υπήρχε και το μενταγιόν με την πεντάλφα που βρέθηκε στο μοιραίο σπίτι στα Βλαχάτα.

Όπως φαίνεται, το ζευγάρι δεν είχε σκοπό να αποκαλύψει τα στοιχεία του ούτε το λόγο για τον οποίο νοίκιασε τη βίλα μέσω ίντερνετ. Έτσι εξηγείται ότι το Ι.Χ. με τις πλαστές πινακίδες που αποδείχθηκε ότι ήταν κλεμμένο.

Δημοσιεύματα δε αναφέρουν ότι σκοπός των δύο νέων ήταν να εκμεταλλευτούν την Πρωτοχρονιά και την πρώτη και λαμπρότερη πανσέληνο του νέου έτους για να πραγματοποιήσουν την τελετή τους. Αναγκάστηκαν όμως να επισπεύσουν τα σχέδια τους, καθώς η ιδιοκτήτρια της βίλας ήθελε να κάνει εκεί οικογενειακό ρεβεγιόν.

Τι λέει η ιατροδικαστής

«Πιστεύω ότι θα έχουμε ευρήματα από τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, οι οποίες έγιναν στις σορούς του άνδρα και της γυναίκας, που βρέθηκαν νεκροί στην κοινότητα Βλαχάτα της Κεφαλονιάς». Την εκτίμηση αυτή έκανε, μιλώντας στο Αθηναϊκό - Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, η ιατροδικαστής Πατρών Αγγελική Τσιόλα, η οποία διενήργησε σήμερα στην Πάτρα τις νεκροτομές στις δύο σορούς.

Όσον αφορά στο πότε ακριβώς θα γνωστοποιηθούν επισήμως τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, είπε ότι «θα χρειαστούν τουλάχιστον τρεις μήνες».

Σχετικά με τα αποτελέσματα της νεκροτομής που έγινε σήμερα στις δύο σορούς, ο Αγγελική Τσιόλα είπε στο ΑΠΕ - ΜΠΕ ότι «τα τραύματα, τόσο στη γυναίκα όσο και στον άνδρα, ήταν συμβατά με τα αντικείμενα που βρέθηκαν στο χώρο του σπιτιού, δηλαδή τις δύο φαλτσέτες και το ένα μαχαίρι».

Επίσης, ανέφερε ότι επιβεβαιώθηκε πως ο θάνατος και των δύο επήλθε από αυτοτραυματισμό και απέκλεισε το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την ιατροδικαστή, η γυναίκα κατέληξε από αιμορραγία στα αγγεία των χεριών και ο άνδρας από κακώσεις με μαχαίρι στον θώρακα.

Μάλιστα, σύμφωνα με την Αγγελική Τσιόλα, ο άνδρας είχε καταφέρει αρκετά τραύματα στον εαυτό του.

Φωτο: kefaloniapress.gr*

Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

μαθητής ρεύμα Πάτρα
Ηλεκτροπληξία σε σχολείο: «Είχε μαυρίσει το χέρι μου, είχε μουδιάσει μέχρι τον ώμο» - Η μαρτυρία του μαθητή
Για το σοβαρό ατύχημα μίλησε ο μαθητής στην Πάτρα
Ηλεκτροπληξία σε σχολείο: «Είχε μαυρίσει το χέρι μου, είχε μουδιάσει μέχρι τον ώμο» - Η μαρτυρία του μαθητή
georgiadis
Απίστευτη δήλωση Γεωργιάδη για Καραμανλή: «Αντί να πούμε μπράβο που παραιτήθηκε, τον σταυρώνουμε»
«Δεν έγινε ένα έγκλημα, όπως λένε από το πρωί έως το βράδυ. Ο Καραμανλής ήθελε να πεθάνουν τα παιδιά; Ο Μητσοτάκης ήθελε να πεθάνουν τα παιδιά; Άρα,...
Απίστευτη δήλωση Γεωργιάδη για Καραμανλή: «Αντί να πούμε μπράβο που παραιτήθηκε, τον σταυρώνουμε»