Thumbnail
Έπεσε αρχικά από γκρεμό και έδωσε οριστικά τέλος στη ζωή του από τον 7ο όροφο του νοσοκομείο. Απαρηγόρητη η μητέρα του που αρχικά τον κράτησε στη ζωή..

Σφραγίστηκε η τραγική κατάληξη της ιστορίας του 26χρονου νεαρού από τα Κανάλια του Βόλου, που στις αρχές του μήνα είχε κάνει δύο απόπειρες αυτοκτονίας. Υπέκυψε τελικά στα βαρύτατα τραύματά του, έπειτα από νοσηλεία 17 ημερών στην ΜΕΘ του "Αχιλοπούλλειου" Νοσοκομείου Βόλου. Ο αυτόχειρας νοσηλευόταν στην ΜΕΘ και ενώ επρόκειτο να μεταφερθεί στην Ορθοπεδική Κλινική του Νοσοκομείου, εξαιτίας των πολλαπλών καταγμάτων που είχε υποστεί, τελικά ο οργανισμός του δεν άντεξε και κατέληξε.

Ο 26χρονος από τα Κανάλια του Βόλου στις 3 Φεβρουαρίου είχε κάνει απόπειρα αυτοκτονίας, λίγο μετά τη μία και μισή το μεσημέρι, πέφτοντας από τον 7ο όροφο όπου στεγάζεται η Α' Παθολογική του Αχιλλοπούλειου, ενώ την προηγούμενη ημέρα είχε κάνει μια άλλη απόπειρα αυτοκτονίας πέφτοντας σε γκρεμό βάθους 250 μέτρων λίγο έξω από τα Κανάλια, αλλά σώθηκε χάρις στην επέμβαση της μητέρας του και συγχωριανών του που προσέτρεξαν στο σημείο και στη συνέχεια μεταφέρθηκε με το ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο.

Την επόμενη ημέρα και ενώ νοσηλευόταν στην Α' Παθολογική Κλινική, ανέβηκε σε μία καρέκλα και πήδηξε στο κενό από τον 7ο όροφο, χωρίς να προλάβουν να τον εμποδίσουν νοσηλευόμενοι, επισκέπτες και νοσηλευτικό προσωπικό. Τότε, ως εκ θαύματος, σώθηκε καθώς έπεσε πάνω σε χώμα, αλλά είχε υποστεί σοβαρά κατάγματα και εισήχθη στη ΜΕΘ, όπου και νοσηλευόταν μέχρι που κατέληξε σήμερα.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

protypapeiramatika.jpg
Ορισμός Εξεταστικών Κέντρων για τη διεξαγωγή τεστ στα Πρότυπα Γυμνάσια-Λύκεια της Θεσσαλίας
Ορισμός Εξεταστικών Κέντρων για τη διεξαγωγή δοκιμασίας (τεστ) δεξιοτήτων για την εισαγωγή μαθητών/τριών στα Πρότυπα Γυμνάσια και Λύκεια της...
Ορισμός Εξεταστικών Κέντρων για τη διεξαγωγή τεστ στα Πρότυπα Γυμνάσια-Λύκεια της Θεσσαλίας