Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Καλλιάνος: Ισχυροί άνεμοι τις επόμενες ημέρες - Βροχές στην Αττική την Κυριακή


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Σεπτέμβριος, 2017 - 21:51 | Στην Κατηγορία:

Πρόγνωση

Απότομη ενίσχυση των ανέμων σε πολλές περιοχές της χώρας, καθώς και βροχές στην Αττική την Κυριακή, προβλέπει ο μετεωρολόγος Γιάννης Καλλιάνος.

Όπως έγραψε στο Facebook:

"ΟΙ ΒΟΡΙΑΔΕΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΟΝΤΑΙ...!

Όπως ακριβώς σας τα είχα αναφέρει με ανακοινώσεις μου εδώ στο FB, στα μεγαλύτερα σε επισκεψιμότητα site της χώρας αλλά και σαφώς στα δελτία καιρού στο Έψιλον με τον Ν. Ευαγγελάτο :

Λαμβάνει χώρα αυτή την ώρα η απότομη ενίσχυση των ανέμων στην ανατολική και νότια χώρα (συμπεριλαμβανομένης και της Αττικής). Εκτιμώ πως αυτό έχει γίνει αντιληπτό για όλους τους κατοίκους του νομού Αττικής.

Προσοχή σας παρακαλώ, διότι ώρα με την ώρα, οι άνεμοι θα ενισχύονται περαιτέρω!

Άρα, μην παρκάρετε κάτω από δέντρα που είναι ετοιμόρροπα και επίσης προσέξτε τις γλάστρες που έχετε στα μπαλκόνια σας ή ακόμη και άλλα μικροαντικείμενα που ενδεχομένως να παρασυρθούν από τις ισχυρές ριπές του ανέμου, που θα πνέει κατά διαστήματα με εντάσεις 7-8 και τοπικά ίσως 9 μποφόρ (ως ριπές) έως και την Κυριακή.

** ΠΡΟΣΟΧΗ **

Η Κυριακή, σύμφωνα με τα νεότερα προγνωστικά στοιχεία, θα είναι μια ιδιαιτέρως βροχερή ημέρα για την Αττική. Αν έχετε οργανώσει εκδηλώσεις στην ύπαιθρο ή άλλες εξωτερικές εργασίες, παρακαλώ να τις αναβάλετε για να είστε σίγουροι. Δεν υπάρχει λόγος να το ρισκάρετε εφόσον αναμένεται τόσο άστατος καιρός για τις περισσότερες περιοχές του νομού.

ΥΓ : Αν θέλετε, μπορείτε από κάτω με σχόλια σας, να μας δίνετε αναφορές για τους ανέμους ή τις τυχόν βροχοπτώσεις στις περιοχές σας.

Ευχαριστώ θερμά, προκαταβολικά!

Stickers: 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα