Thumbnail
Διαβάστε την πρόβλεψη της ΕΜΥ

Για την Θεσσαλονίκη. Νεφώσεις με τοπικές χιονοπτώσεις και τα παραθαλάσσια χιονόνερο και σποραδικές καταιγίδες. Τα φαινόμενα – που θα είναι κατά τόπους ισχυρά – βαθμιαία θα εξασθενήσουν. Άνεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί 4 με 5 και πρόσκαιρα στα ανατολικά βορειοανατολικοί μέχρι 6 μποφόρ. Θερμοκρασία: Από -1 έως 4 βαθμούς Κελσίου.

Για την Πέμπτη, η ΕΜΥ προβλέπει βροχή και χιόνι, και θερμοκρασία από 0 έως 4, την Παρασκευή κατά τόπους νεφελώδης, θερμοκρασία από -3 έως 6, το Σάββατο ηλιοφάνεια, θερμοκρασία από -4 έως 6 βαθμούς Κελσίου, την Κυριακή ηλιοφάνεια, από -2 έως 7 βαθμούς Κελσίου.

Τη Δευτέρα, για τη Θεσσαλονίκη, η ΕΜΥ προβλέπει βροχοπτώσεις και θερμοκρασία από 0 έως 5 βαθμούς, την Τρίτη βροχοπτώσεις και θερμοκρασία από 0 έως 7 βαθμούς και την τετάρτη βροχοπτώσεις και θερμοκρασία από -1 έως 6 βαθμούς Κελσίου. Δείτε όλες τις ειδήσεις για καιρός Θεσσαλονίκη.

Καιρός Ιωάννινα. Για την Πέμπτη η ΕΜΥ προβλέπει καιρό νεφελώδη και θερμοκρασία από -1 έως 7 βαθμούς Κελσίου, την Παρασκευή ηλιοφάνεια και θερμοκρασία από -4 έως 7 βαθμούς Κελσίου, το Σάββατο ηλιοφάνεια και θερμοκρασία από -6 έως 8 βαθμούς Κελσίου.

Την Κυριακή για τα Ιωάννινα η ΕΜΥ προβλέπει καιρό κατά τόπους νεφελώδη και θερμοκρασία από -3 έως 8 βαθμούς Κελσίου, τη Δευτέρα βΒροχόπτωση και θερμοκρασία από 1 έως 6 βαθμούς Κελσίου, την Τρίτη βροχή και θερμοκρασία από -1 έως 8 βαθμούς Κελσίου και την Τετάρτη θερμοκρασία από -2 έως 8 βαθμούς Κελσίου. Δείτε όλες τις ειδήσεις για καιρός Ιωάννινα.

Καιρός Αθήνα. Για την Πέμπτη η ΕΜΥ προβλέπει καιρό κατά τόπους νεφελώδη και θερμοκρασία από 6 έως 12 βαθμούς Κελσίου, την Παρασκευή καιρό κατά τόπους νεφελώδη και θερμοκρασία από 3 έως 11 βαθμούς Κελσίου και το Σάββατο καιρό Κατά τόπους νεφελώδη και θερμοκρασία από 4 έως 11 βαθμούς Κελσίου.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα