Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Ισόβια σε ιερέα για υπεξαίρεση 3,8 εκ. ευρώ


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Μάιος, 2018 - 12:08 | Στην Κατηγορία:

Φάρσαλα

Καταδικαστική για τρεις και αθωωτική γι’ άλλους τόσους ήταν η κρίση στην οποία έφτασε το δικαστήριο που εξέτασε την υπόθεση του σκανδάλου συνεργασίας ιερέα και εφοριακών, μέσω της οποίας «φούσκωναν» τις μισθοδοτικές καταστάσεις των ιερέων στα χαρτιά και είχε ως αποτέλεσμα να «εξαφανιστούν» 3,8 εκατομμύρια ευρώ από τα ταμεία του Ελληνικού Δημοσίου.

Χθες το απόγευμα, το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας έστειλε πίσω στη φυλακή τον βασικό κατηγορούμενο της υπόθεσης, επιβάλλοντας στον ρασοφόρο των Φαρσάλων ποινή ισόβιας κάθειρξης για την πράξη της υπεξαίρεσης.

Με ποινή κάθειρξης δώδεκα ετών τιμωρήθηκαν δύο γυναίκες εφοριακοί για την πράξη της συνέργειας σε υπεξαίρεση, τους αναγνωρίστηκε όμως το ελαφρυντικό του πρότερου έντιμου βίου. Αθώοι κρίθηκαν οι δύο εφοριακοί άνδρες και ένας ιερέας.

Πηγή: onlarissa.gr


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Εκδήλωση ντροπής στα Φάρσαλαγια τον συνεργάτη των Γερμανών Σόύρλα

Με… επικεφαλής τον Κωνσταντίνο Πλεύρη θα παρουσιαστεί αύριο το βιβλίο με τίτλο ” Γρηγόρης Σούρλας, ο καπετάνιος της Θεσσαλίας” σε μια εκδήλωση ντροπής στα Φάρσαλα. Το όνομα του ανθρώπου που θα ¨τιμηθεί¨ έγινε συνώνυμο της κτηνωδίας, του σκοταδισμού και του πλιάτσικου.

“Στέλεχος” των ταγματασφαλιτών και συνεργάτης των Γερμανών βρέθηκε επικηρυγμένος σαν δοσίλογος ,επωφελήθηκε όμως από το νόμο το 1947 και ανασυγκρότησε τη συμμορία του ως ” νόμιμο” τμήμα του κυβερνητικού στρατού.

Η συμμορία του Σούρλα