Thumbnail
Εύβοια

Επιτυχώς διεσώθη ο 27χρονος που αγνοούνταν από τα ξημερώματα της Κυριακής στην Εύβοια.

Συγκεκριμένα, απεγκλωβίστηκε ζωντανός, λίγο μετά τις 10.00 από πυροσβέστες. Ο νεαρός, που είναι εξαντλημένος, εντοπίστηκε σε σταθερό σημείο δίπλα από ποταμό, μεταξύ του Προκοπίου και του Μαντουδίου, έπειτα από επιχείρηση της Πυροσβεστικής και διακομίζεται αυτή την ώρα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Κέντρο Υγείας Μαντουδίου.

«Ήταν μια δύσκολη επιχείρηση. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Αυτό που έχει σημασία έχει ότι ο νεαρός είναι ζωντανός» τόνισε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο περιφερειακός διοικητής Στερεάς Ελλάδας της Πυροσβεστικής, Νίκος Σπαής, που συντόνιζε την επιχείρηση.

Στη φωτογραφία ο 27χρονος κάνει σήμα στους διασώστες που μόλις τον έχουν εντοπίσει. Προσπαθεί να διακρίνει τις κινήσεις τους και είναι φανερά εξαντλημένος.

Φοράει τζιν και ένα μπουφάν που πιθανότατα τον προστάτεψε το πιο εφιαλτικό 24ωρο της ζωής του. Η περιπέτειά του ολοκληρώνεται λίγη ώρα αργότερα και ο ίδιος καταρρέει στις αγκαλιές των διασωστών.

Πυροσβέστες από ξηράς και αέρος έφτασαν στο σημείο, όπου βρισκόταν και ο Περιφερειακός Διοικητής των ΠΥ Στερεάς Αρχιπύραρχος Νίκος Σπαής συντονίζοντας τις προσπάθειες διάσωσης. «Ήταν μια δύσκολη επιχείρηση. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά. Αυτό που έχει σημασία έχει ότι ο νεαρός είναι ζωντανός» τόνισε στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων ο Νίκος Σπαής, που συντόνιζε την επιχείρηση.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

enorgani
Ενόργανη Γυμναστική: Η προκήρυξη Πανελλήνιων αγώνων για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ
Προκήρυξη Πανελλήνιων Αγώνων Ενόργανης Γυμναστικής, Ρυθμικής Γυμναστικής και Τραμπολίνο των ΓΕ.Λ. και ΕΠΑ.Λ., σχολικού έτους 2023-2024
Ενόργανη Γυμναστική: Η προκήρυξη Πανελλήνιων αγώνων για ΓΕΛ και ΕΠΑΛ