Thumbnail
Δείτε τα δρομολόγια που θα ματαιωθούν

24ωρη απεργία ενάντια στην ιδιωτικοποίηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ εξήγγειλε για την Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών. Παράλληλα, έχιε προγραμματιστεί συγκέντρωση έξω από κτίριο του ΟΣΕ, στην οδό Καρόλου, για τις 12 το μεσημέρι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Η εκποίηση του εθνικού πλούτου συνεχίζεται.

Ένα ακόμα θύμα της πολιτικής των ιδιωτικοποιήσεων είναι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Η Κυβέρνηση ολοκληρώνει και τυπικά την πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ, που προώθησαν και οι προηγούμενες Κυβερνήσεις, με την πανηγυρική τελετή να πραγματοποιείται στην Κέρκυρα!!!

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών την ΠΕΜΠΤΗ 14 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2017 πραγματοποιεί 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση με συγκέντρωση στο κτίριο του ΟΣΕ (Καρόλου 1-3), ώρα 12.00’, καταδεικνύοντας τη διαφωνία της στην πώληση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Οι Σιδηροδρομικοί ήταν και είναι αντίθετοι με την πώληση των εταιρειών του Σιδηρόδρομου. Η ελληνική κοινωνία και οι εργαζόμενοι όλης της χώρας διαφωνούν με την εκποίηση του εθνικού πλούτου.

Μαζί με όλους τους εργαζόμενους θ’ αγωνιστούμε, να σταματήσει αυτή η καταστροφική πορεία για τη χώρα και ο εμπαιγμός που συνίσταται στο να πανηγυρίζουν ταυτόχρονα και αυτοί που πωλούν και αυτοί που αγοράζουν.
Άραγε ποιος πράττει σωστά;

Εμείς οι εργαζόμενοι θα συνεχίσουμε μέχρι τέλους να προβάλλουμε τις θέσεις μας για ένα σύγχρονο – ενιαίο – δημόσιο Σιδηρόδρομο προς όφελος της κοινωνίας και της χώρας."

Ματαιώσεις δρομολογίων

Λόγω της 24ωρης απεργίας, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ανακοίνωσε δεν θα πραγματοποιηθεί κανένα σιδηροδρομικό δρομολόγιο από τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 13/9/2017 έως τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 14/9/2017.

Λόγω της απεργίας θα ματαιωθούν και τα βραδινά δρομολόγια στον άξονα Αθήνα – Θεσσαλονίκη – Αθήνα, που αναχωρούν τα μεσάνυχτα της Τετάρτης 13/9/2017.

Σημειώνεται ότι οι βραδινές αμαξοστοιχίες 600 και 601 που αναχωρούν τα μεσάνυχτα της Πέμπτης 14/9/2017 από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αντίστοιχα, θα κυκλοφορήσουν κανονικά μετά τη λήξη της απεργίας.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλαδικές 2024: Τι σημαίνει η ήπια αύξηση του αριθμού εισακτέων που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 22 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 22/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

πανεπιστημια
Πιερρακάκης: Το σχέδιο για τα ψηφιακά πτυχία - Θυρίδες gov.gr και «ψηφιακός γκισές»
Με ηλεκτρονική αίτηση μέσω του ptyxia.gov.gr και χρήση των προσωπικών κωδικών πρόσβασης στο Taxisnet και τον ΑΜΚΑ, φοιτητές, απόφοιτοι αλλά και...
Πιερρακάκης: Το σχέδιο για τα ψηφιακά πτυχία - Θυρίδες gov.gr και «ψηφιακός γκισές»
ερασαμους
Erasmus+: Το 32ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Green Revolution the Best Solution»
Τα θέματα που διαπραγματεύτηκαν μαθητές και εκπαιδευτικοί αφορούσαν την περιβαλλοντική ρύπανση, την υποβάθμιση του περιβάλλοντος και την κλιματική...
Erasmus+: Το 32ο ΓΕΛ Θεσσαλονίκης στο ευρωπαϊκό πρόγραμμα «Green Revolution the Best Solution»