Thumbnail
Ψέμματα και Hoaxes που αιωρούνται...

Έβγαλε χτες το πρωί το site seleo.gr μια είδηση, ότι πρόσφυγες κοντά στον Όλυμπο ξήλωσαν την σκεπή μιας ρημαγμενης μονής με σκοπό να καψουν τα ξύλα κ να ζεσταθουν.

Αμέσως την είδηση αναδημοσιευσαν το ΣΚΑΙ και το πρώτο θέμα.

Το μεσημέρι βγαίνει ο μητροπολίτης της περιοχής κ διαψεύδει την είδηση, λέγοντας ότι στην μόνη γίνανε εργασίες με διαταγή του στρατού, γιατι ήταν ρημάδι κ θα έπεφτε. Πρόσθεσε μάλιστα ότι οι πρόσφυγες που βρίσκονται εκεί είναι φιλησυχοι άνθρωποι οι οποίοι έχουν περάσει πολλά κ βρέθηκαν στον Ολυμπο κυνηγημενοι από φανατικούς τζιχαντιστες.

Το seleo.gr αμέσως έβγαλε την δήλωση του μητροπολίτη κ ζήτησε συγγνώμη για το δημοσίευμα.

Κάτι που το ΣΚΑΙ κ το Θέμα δεν θεώρησε σκόπιμο να κάνει, αφήνοντας το hoax να αιωρειται, ταιζοντας φανατισμο τον κάθε χρυσαυγιτη κ ταλιμπαν χριστιανο, οι οποίοι προφανώς δεν διαφέρουν σε τπτ από τους τζιχαντιστες που διωξαν τους πρόσφυγες από τον τόπο τους.

Προσπαθούν με ψέμματα και hoax (ότι έγινε στην Λέσβο πριν λίγες μέρες με την υποτιθεμενη μη υποστολη της σημαίας για να μην τσαντιστουν οι πρόσφυγες που άλλη καυλα δεν είχαν), να στησουν προβοκατορικα καταστάσεις, οι οποίες θα βάλουν στο στόχαστρο του πιο συντηρητικου κομματιού της κοινωνίας, τους πλέον βασανισμενους ανθρώπους οι οποίοι παλεύουν παντού να σταθουν κ να ζήσουν με αξιοπρέπεια.

Λες κ αν τυχόν ίσχυε το περιστατικό, θα έπρεπε να πεθάνουν από το κρύο από το να πάρουν ξύλα από ένα ρημάδι που τυγχάνει να είναι μέρος μιας μονής.

Που οι νοικοκυραιοι που κρίνουν τόσο εύκολα το δράμα αυτό των ανθρώπων, θα άφηναν την μονή όρθια, βλέποντας τα παιδιά τους να τρέμουν από το κρύο, μην τυχόν κ τους τιμωρησει ο Θεός, αν βρισκοντουσαν στην θέση των προσφύγων.

Αλλά θα μου πεις από την άλλη ότι παίζει άσχημα αυτό το ενδεχόμενο...

Από το προφίλ του Χάρη Ζάβαλου στο Facebook

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα