Thumbnail

Θετική έκβαση είχαν οι διαπραγματεύσεις της ΕΛΑΣ με τον 45χρονο ένοπλο ο οποίος μετά 7 ώρες κατάληψης στο κτίριο του ΟΚΑΝΑ στα Χανιά δέχθηκε να παραδώσει το όπλο του στους αστυνομικούς και να θέσει εαυτόν στη διάθεση των αρχών.

Ο 45χρονος ο οποίος φέρει τραύματα στα κάτω άκρα, μετά από ανταλλαγή πυροβολισμών με τους αστυνομικούς, εισέβαλε λίγο μετά τις 8 το πρωί στο κτίριο απειλώντας και φωνάζοντας.

Ο πολύτεκνος άνδρας που μετέχει στο πρόγραμμα του ΟΚΑΝΑ – μπήκε στο κρίτιο, κρατώντας όπλο και ζητώντας να του ανανεωθεί άμεσα η άδεια περιπτέρου που είχε στο Ενετικό Λιμάνι Χανίων.

Στο σημείο από την πρώτη στιγμή βρέθηκε ισχυρή αστυνομική δύναμη, ωστόσο στη θέα των αστυνομικών ο 45χρονος εξεμάνη, και άρχισε να πυροβολεί εναντίον τους με τους αστυνομικούς να ανταποδίδουν τα πυρά, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του. Στα γραφεία του ΟΚΑΝΑ, τη στιγμή του περιστατικού βρίσκονταν τρεις εργαζόμενοι οι οποίοι εγκλωβίστηκαν στον δεύτερο όροφο του κτιρίου στην προσπάθεια τους να μην έρθουν αντιμέτωποι με τον ένοπλο.

Στο χώρο του ΟΚΑΝΑ έσπευσαν και οι διαπραγματευτές της ΕΛΑΣ, όπως επίσης και ο ίδιος ο δήμαρχος Χανίων Τάσος Βάμβουκας, ο οποίος υποσχέθηκε στον 45χρονο ότι το περίπτερό του δεν θα κατεδαφιστεί άμεσα.

Πηγή: cretapost.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα