Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

"Γιατί": Σιωπηρή διαμαρτυρία ενάντια στον αντισημιτισμό και τον ναζισμό στο Εβραϊκό Νεκροταφείο Νίκαιας


Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 13 Μάιος, 2018 - 14:51 | Στην Κατηγορία:

Βανδάλισαν και έσπασαν τάφους

Διαμαρτυρία ενάντια στον αντισημιτισμό και τον ναζισμό πραγματοποιήθηκε σήμερα, Κυριακή 13/5, στο Εβραϊκό Νεκροταφείο Νίκαιας, με αφορμή τους βανδαλισμούς και την καταστροφή τάφων που έλαβε χώρα τις προηγούμενες ημέρες.

Δεκάδες πολίτες και προσωπικότητες από πολιτικά κόμματα, κρατώντας ταμπέλες και πανό με ένα τεράστιο "Γιατί" συγκεντρώθηκαν στον χώρο του νεκροταφείου, διαμαρτυρόμενοι σιωπηλά για τις καταστροφές.

Ανέμεσα στους συμμετέχοντες στη διαμαρτυρία ήταν ο Υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Γιάννης Μπαλάφας, η Περιφερειάχρης Αττικής, Ρένα Δούρου, καθώς και ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

Οι αρχές ερευνούν το περιστατικό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Εικόνες: ΑΠΕ-ΜΠΕ*


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Ενάντια στον Μυστικισμό και την Αντίδραση

«Οι πηγές του μυστικισμού είναι βαθύτερες στον χρόνο, και πρέπει να αναζητηθούν στη μακραίωνη παράδοση του μυστικισμού στην Ευρώπη και στις χώρες της Ανατολής»

Βίντεο Σοκ από τις ΗΠΑ: Παιδιά μεταναστών στοιβαγμένα σε κλουβιά επειδή οι γονείς δεν έχουν χαρτιά!

Πολλοί παραλληλίζουν ευθέως τα μέτρα του Τραμπ με αυτά της ναζιστικής Γερμανίας!