Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Γιατί αποχώρησε η Αναγνωστοπούλου από το Δημαρχείο της Πάτρας


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 2 Ιανουάριος, 2018 - 09:26 | Στην Κατηγορία:

Τι την έκανε να αποχωρήσει

Τους λόγους για τους οποίους αποχώρησε από το Δημαρχείο το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς, κατά την εκδήλωση ανταλλαγής ευχών, εξηγεί η βουλευτής Αχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου.

Οπως εξηγεί σε ανάρτησή της στο facebook, αιτία ήταν ο αντιπολιτευτικός λόγος του δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, χωρίς να υπάρχει δυνατότητα αντίλογου, μια ημέρα που ήταν αφιερωμένη στην ανταλλαγή ευχών για το νέο έτος.

Η κ. Αναγνωστοπούλου αναφέρει:

"Καλή Χρονιά δήμαρχε κ. Πελετίδη. Θα μάθετε όμως ότι δεν έχετε μόνο εσείς ψυχή και καρδιά. Έχουμε κι εμείς. Καταλαβαίνω τον αντιπολιτευτικο λόγο, ακόμα κι αυτή τη χρονιάρα μέρα που ήρθαμε στο Δημαρχείο να σας ευχηθούμε. Δεν ανέχομαι όμως να με αντιμετωπίζει κάποιος εχθρικά και προσβλητικά χωρίς να έχω μάλιστα το δικαίωμα αντίλογου. Προτίμησα λοιπόν να αποχωρήσω κ. Δήμαρχε. Καλή χρονιά λοιπόν και πάλι, και οι αγώνες δίνονται δημοκρατικά. Και έτσι θα τους δώσουμε, και μαζί σας."


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Η σκοτεινή πλευρά του Πανεπιστημίου

Η υποβολή της ίδιας εργασίας από 106 φοιτητές του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Πατρών στο μάθημα του β' εξαμήνου «Δυναμικά Μαθηματικά Υποδείγματα» προκάλεσε την άμεση αντίδραση των αρμόδιων πανεπιστημιακών οργάνων, ενώ οι φοιτητικές παρατάξεις της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ επεχείρησαν να υποβαθμίσουν το περιστατικό κάνοντας έκκληση για περιορισμό της πειθαρχικής ποινής που επιβλήθηκε.

Απολογήθηκε για την χυδαία ανάρτηση με την "τσατσά" Σ.Αναγνωστοπούλου ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ

Ο κ. Δέρβος σημείωσε επίσης ότι ο διευθυντής της ΟΝΝΕΔ Θεσσαλονίκης του είπε ότι ενήργησε "εν θερμώ" όσον αφορά στο σχόλιο του για την Σία Αναγνωστοπούλου.