Thumbnail
Βόλος

Σοβαρά επεισόδια μ’ έναν τραυματία και φθορές στο ισόγειο της κατοικίας, όπου έχει τοποθετηθεί κεραία κινητής τηλεφωνίας στην ταράτσα, στη συμβολή των οδών Ζαλόγγου με Επιδαύρου, εκτυλίχθηκαν χθες (Σαββάτο) το απόγευμα, στη συγκέντρωση που πραγματοποίησαν κάτοικοι της συνοικίας Αγ. Αναργύρων.
Συγκεκριμένα, οι κάτοικοι της περιοχής συγκεντρώθηκαν, όπως κάθε Σάββατο, στις 5 το απόγευμα, κάτω από το σπίτι, όπου έχει τοποθετηθεί η κεραία, προκειμένου να διαμαρτυρηθούν, ζητώντας την απομάκρυνσή της, καθώς φοβούνται για την υγεία  τους.

Κατά τη διάρκεια των συμπλοκών σημειώθηκαν εκτεταμένες ζημιές στο ισόγειο του κτιρίου που τοποθετήθηκε η κεραία και έσπασαν πολλά τζάμια, ενώ κάτοικοι που συμμετείχαν στη διαμαρτυρία έλεγαν ότι ο ιδιοκτήτης του κτιρίου, τους προκάλεσε με τη συμπεριφορά του και δεν ενδιαφέρθηκε για την υγεία τους.

Την ώρα των σοβαρών επεισοδίων ένας 65χρονος παρασύρθηκε από αυτοκίνητο που οδηγούσε συγγενής τού ιδιοκτήτη του κτιρίου, γεγονός που εξόργισε περισσότερο τους συγκεντρωμένους. Ο 65χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο «Αχιλλοπούλειο» Νοσοκομείο Βόλου, χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του.

Με την επέμβαση της Αστυνομίας τα επεισόδια έληξαν. Όπως λένε όσοι αντιδρούν, τη Δευτέρα θα προσφύγουν στον εισαγγελέα του Βόλου και αναφέρουν ότι έχουν συγκεντρώσει πολλές υπογραφές για την απομάκρυνση της κεραίας.

Να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τους κατοίκους, έχουν συγκεντρωθεί περισσότερες από 1.000 υπογραφές και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να πάνε στον Εισαγγελέα, προκειμένου το θέμα να πάρει τη δικαστική οδό, ενώ τονίζουν πως θα συνεχίσουν τον αγώνα τους και τα επόμενα Σάββατα, μέχρι να δικαιωθούν, ενώ έχουν πληροφορίες πως στην περιοχή πρόκειται να τοποθετηθούν ακόμη τρεις κεραίες.

 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

pikantika-fagita.jpg
National Geographic: «Μαγειρέψτε σαν Έλληνες» - Ποιο σημείο της Ελλάδας ξεχωρίζει γαστρονομικά
Μαγειρέψτε σαν Έλληνες στην πατρίδα του Τσελεμεντέ - Ποιο σημείο της Ελλάδας ξεχώρισε γαστρονομικά το βρετανικό περιοδικό National Geographic
National Geographic: «Μαγειρέψτε σαν Έλληνες» - Ποιο σημείο της Ελλάδας ξεχωρίζει γαστρονομικά