Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Νεοναζί πυροβόλησαν κοντά στο 144ο Δημοτικό Σχολείο


Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Νοέμβριος, 2017 - 17:33 | Στην Κατηγορία:

Επίθεση με όπλα την ώρα που συνεργείο πραγματοποιούσε αφισοκόλληση

Υπάρχουν αναφορές ότι το απόγευμα της Κυριακής, Νεοναζί πυροβόλησαν κοντά στο 144ο δημοσικό σχολείο άτομα που έκαναν αφισοκοληση ενάντια στο ρατσισμό και το φασισμό.

Θυμίζουμε ότι 144ο δημοτικό σχολείο με πρωτοβουλία συλλογικοτήτων και του Συλλόγου Εκπαιδευτικών ΠΕ Αριστοτέλης μαζεύτηκε σήμερα πολύς κόσμος για να υποδεχτεί τα παιδιά της πακιστανικής κοινότητας.

Εκατοντάδες εκπαιδευτικοί, γονείς, μαθητές, κόσμου της γειτονιάς με την παρουσία τους έβαλαν φραγμό στις ρατσιστικές και φασιστικές επιθέσεις κατά των μεταναστών.
Στην κινητοποίηση καλούσαν σύλλογοι εκπαιδευτικών και εργατικά σωματεία, η λαϊκή συνέλευση Κολωνού, φοιτητικοί σύλλογοι, αντιρατσιστικές- αντιφασιστικές οργανώσεις , συλλογικότητες γειτονιάς και νεολαίας καθώς και πολιτικές οργανώσεις.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες δεν είχαμε τραυματισμούς από τους πυροβολισμούς παρόλο που ήταν πολύς κοσμος στην περιοχη ΄που έμεινε και μέχρι την  αποχώρηση των παιδιών.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Πρόεδρος Πακιστανικής Κοινότητας: Βοηθήσαμε τους πληγέντες της Μάνδρας από την ψυχή μας

Τη συμπαράστασή τους στους πλημμυροπαθείς της δυτικής Αττικής, εκφράζουν έμπρακτα το τελευταίο διάστημα μέλη της πακιστανικής κοινότητας, βοηθώντας εθελοντικά τους πληγέντες της δυτικής Αττικής