Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

ΕΚΤΑΚΤΟ: Εγκλωβισμένοι οδηγοί και κάτοικοι στη Νέα Πέραμο, ανέβηκαν στα φορτηγά για να σωθούν!


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 15 Νοέμβριος, 2017 - 09:00 | Στην Κατηγορία:

Ο Καιρός έφερε σημαντικά προβλήματα στο ύψος της Νέας Περάμου. 

Η νεροποντή είχε σαν αποτέλεσμα να υπερχειλίσουν οι χείμαρροι στην περιοχή και τα νερά να φτάσουν ως το δρόμο.

Σύμφωνα με τις μαρτυρίες οδηγών τα νερά έχουν φτάσει ως το ένα μέτρο στο οδόστρωμα με αποτέλεσμα να έχουν εγκλωβιστεί στα οχήματά τους.

Η κυκλοφορία στην Παλιά Εθνική οδό Αθηνών – Κορίνθου έχει διακοπεί στο ύψος του 39ου χιλιομέτρου.

Την διακοπή κυκλοφορίας και στην παλαιά εθνική οδό Ελευσίνας- Θήβας έχει προκαλέσει η καταρρακτώδης βροχή.  Σύμφωνα με την Αστυνομία, λόγω συσσώρευσης υδάτων διακόπηκε η κυκλοφορία στο 2ο χιλιόμετρο, στην περιοχή Αγία Σωτήρα.

Στη Νέα Εθνική Οδό η κυκλοφορία σε όλο το μήκος του 32ου χιλιομέτρου γίνεται μόνο από τη μεσαία και δεξιά λωρίδα κυκλοφορίας καθώς αριστερά υπάρχει νερό άνω των 70 εκατοστών στο ρεύμα προς Κόρινθο, ενώ από το 33ο ως το 34ο χιλιόμετρο η κίνηση διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα καθώς έχουν πλημμυρίσει η δεξιά και η μεσαία λωρίδα.

Ενδεικτικό της κατάστασης που επικρατεί το βίντεο που προβλήθηκε από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1. Ένα αυτοκίνητο παρασύρεται και κυριολεκτικά εξαφανίζεται από τα ορμητικά νερά του χειμάρρου.

Δείτε το βίντεο

Εγκλωβισμένοι οδηγοί

Οι πυροσβέστες επιχείρησαν για τη μεταφορά ατόμων σε ασφαλές σημείο, χωρίς να υπάρξει σοβαρό πρόβλημα. Λόγω της έντονης βροχόπτωσης έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην παλαιά εθνική οδό στο 39ο χλμ της περιοχής της Νέας Περάμου. Προβλήματα εντοπίζονται και στη νέα εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Κόρινθο, καθώς η κυκλοφορία διεξάγεται στο 32ο χλμ. μόνο από τη δεξιά και τη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας, ενώ από το 33ο χλμ μέχρι το 34ο χλμ διεξάγεται μόνο από την αριστερή λωρίδα.

Παράλληλα έχει διακοπεί η κυκλοφορία και των δύο ρευμάτων της παλαιάς εθνικής οδού Ελευσίνας - Θήβας στο ύψος της Αγίας Σωτήρας Μάνδρας.

Στο βίντεο φαίνονται οι δύο οδηγοί πάνω στις οροφές των φορτηγών τους!


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα