Thumbnail
Απίστευτο περιστατικό με μαχαιρώματα και πυροβολισμούς

Απίστευτο περιστατικό με μαχαιρώματα και πυροβολισμούς, που παραλίγο να στοιχίσει τη ζωή ενός αστυνομικού της Ασφάλειας Αιγίου, σημειώθηκε στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα της Δευτέρας προς Τρίτη στον παράδρομο της Σελινούντος πίσω από τη Ρήγα Φερραίου (κοντά στον κόμβο Κορίνθου) με πρωταγωνιστές δύο 15χρονους.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο αστυνομικός επιχείρησε να σταματήσει τους δύο νεαρούς που επέβαιναν σε δίκυκλο, όμως αυτό κατέστη αδύνατο καθώς παρά τις υποδείξεις και τα ηχητικά σήματα που τους 'χτύπησε', οι έφηβοι διέφευγαν διαρκώς. Κοντά στον κόμβο της Κορίνθου, ο αστυνομικός πήγε να σταματήσει το αυτοκίνητο και άνοιξε την πόρτα για να τους ανακόψει την πορεία και να τους πιάσει. Εκεί οι νεαροί χτύπησαν την πόρτα με αποτέλεσμα ο αστυνομικός να τραυματιστεί στο κεφάλι, όμως συνέχισε την επιχείρηση με σκοπό τη σύλληψη των ανυπάκουων νεαρών. Όταν τους πλησίασε, ο συνοδηγός του δικύκλου έβγαλε μαχαίρι και μαχαίρωσε στο στήθος τον αστυνομικό, τραυματίζοντάς τον με 'ξεκάθαρη ανθρωποκτόνο πρόθεση', όπως λένε οι πληροφορίες. Εκεί ο αστυνομικός, αιμόφυρτος, έβγαλε το υπηρεσιακό του όπλο και πυροβόλησε σε ασφαλή κατεύθυνση, ώστε να εκφοβίσει τους νεαρούς που προσπάθησαν να διαφύγουν. Τελικά, και με τη συνδρομή ενός πολίτη, συνελήφθη ο οδηγός του δικύκλου αλλά και ακολούθως οι γονείς του, μιας και είναι ανήλικος. Ο δεύτερος νεαρός διέφυγε και αναζητείται.

Ο αστυνομικός μεταφέρθηκε για τις πρώτες βοήθειες στο Νοσοκομείο του Αιγίου και ακολούθως στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου και νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα