Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Eικονική συνεδρίαση δημοτικού συμβουλίου στη Νέα Σμύρνη με τη συμμετοχή μαθητών και φοιτητών


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 9 Νοέμβριος, 2015 - 13:50 | Στην Κατηγορία:

Φωτογραφίες απο τη συνεδριάση

Στην προσομοίωση δημοτικού συμβουλίου που διεξήχθη 6-8 Νοεμβρίου στην Νέα Σμύρνη συμμετείχαν μαθητές και φοιτητές διάφορων σχολών της Ελλάδας οι οποίοι ενθαρρύνονται να συμμετέχουν στα κοινά και να δουν εκ των έσω τις διαδικασίες λήψης αποφάσεων. 

Είναι ένας τρόπος να ενεργοποιηθούν αλλά και να ευαισθητοποιηθούν για τα προβλήματα που ταλανίζουν έναν δήμο καθώς και να βρουν αποτελεσματικές λύσεις. 

Αντάλλαξαν επιχειρήματα για θέματα όπως η καθαριότητα, η κοινωνική πολιτική, ο πολιτισμός, η εκπαίδευση αλλά και η δυνατότητα αυξημένης χρηματοδότησης των Δήμων.

Στην 3η και τελευταία ημέρα της προσομοίωσης ήρθαν για τη βράβευση των πιο ενεργών συμμετεχόντων οι κύριοι: Θεοδόσης Πελεγρίνης, υφυπουργός παιδείας, ο αντιπεριφερειάρχης νοτίου τομέα, Χρήστος Καπαταής, ο δήμαρχος Νέας Σμύρνης, Σταύρος Τζουλάκης, ο εντεταλμένος δημοτικός σύμβουλος Τύπου, Επικοινωνίας και Δημοσίων Σχέσεων, Γιώργος Κρικρής και η εντεταλμένη Νεολαίας, Συμμετοχικότητας, Καινοτομίας,Μαρία - Γαβριέλλα Αναγνωστοπούλου.

 


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Άγριος ξυλοδαρμός του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου Μυκόνου

Άγνωστοι τον ξυλοκόπησαν άγρια τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Μυκόνου και πρώην αντιδήμαρχο, Μιλτιάδη Ατζαμόγλου

 

Οργή στο δημοτικό συμβούλιο Μαραθώνα - Δεν παραιτείται ο Ψινάκης και κάνει λόγο για «ανθρωποφαγία»

Μετά τη θύελλα στο δημοτικό συμβούλιο του δήμου Μαραθώνα και το ομόφωνο ψήφισμα για παραίτηση του (ψήφισαν 25 υπέρ της παραίτησης από τους 25 παρόντες δημοτικούς σύμβουλους), ο Ηλίας Ψινάκης με ανακοίνωση του τονίζει ότι δεν παραιτείται

Χίος: Διακοπή του Δημοτικού Συμβουλίου σε ένδειξη διαμαρτυρίας προς την Χρυσή Αυγή [video]

Τα μέλη του δημοτικού συμβουλίου αποχώρησαν μαζικά όταν έλαβε τον λόγο ομιλητής της Χ.Α