Thumbnail
Προσβολή της ανθρώπινης αξιοπρέπειας συνιστούν οι εικόνες στο hotspot της ΒΙ.ΑΛ. στο Χαλκειός, εκεί όπου περίπου 400 άτομα αφέθηκαν αβοήθητα να υπομένουν τη δυνατή βροχή και το κρύο

Παρά τις προειδοποιήσεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για έντονα καιρικά φαινόμενα, η οποία ευτυχώς δεν επιβεβαιώθηκε, η ακριβοπληρωμένη Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ και το Υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής φαίνεται ότι πιάστηκαν στον ύπνο, με αποτέλεσμα οι πλεονάζοντες μετανάστες να παραμένουν εκτεθειμένοι στη βροχή.

Μη έχοντας άλλη λύση, πολλοί από αυτούς χρησιμοποίησαν τις κουβέρτες που τους δόθηκαν και με τη χρήση καλαμιών έστησαν όπως- όπως πρόχειρες σκηνές είτε πάνω στο χώμα και στη λάσπη, είτε ακόμα και πάνω… στα δέντρα.

Από την άλλη η πολυπόθητη ανακοίνωση πρωτοβουλιών από το Υπ. Μεταναστευτικής Πολιτικής για μεταφορά ικανού αριθμού μεταναστών και προσφύγων σε κέντρα της ηπειρωτικής Ελλάδας, πάνω στην οποία πόνταραν οι διοικήσεις των hotspot σε Χίο, Λέσβο και Σάμο, που ήταν προγραμματισμένη για τη Δευτέρα δεν ήρθε ποτέ…

Το φωτορεπορτάζ του «π» αφιερώνεται στους εκπροσώπους της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ που αυτή την ώρα έχουν κατ’ ιδίαν συναντήσεις με εκπροσώπους τοπικών Μέσων Ενημέρωσης. Εννοείται ότι δεν προσκάλεσαν τον «π», συντασσόμενα απόλυτα με το δόγμα της δημοτικής αρχής να κλείσει η στρόφιγγα της ενημέρωσης για όποιον δεν αποδέχεται τη μασημένη τους τροφή. Υπήρχε ανέκαθεν ανοιχτή γραμμή, το διαισθάνεται όλη η κοινωνία.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα