Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Εικόνα: Μετά τη viral ασφαλτόστρωση το Ρέθυμνο απέκτησε και viral διαγράμμιση!


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 17 Μάιος, 2018 - 17:12 | Στην Κατηγορία:

Η διάβαση είχε κάποια... κενά!

Φαίνεται πως στον Δήμο Ρεθύμνου υπάρχει μία ροπή προς τις τεχνικές εργασίες στους δρόμους που μπορούν κάλλιστα να γίνουν... viral!

Αυτή τη φορά, σύμφωνα με το rethemnosnews.gr, την τιμητική της είχε μία διάβαση πεζών. Τα συνεργεία έβαψαν κανονικά το δρόμο με τις χαρακτηριστικές άσπρες ρίγες, μόνο που κάποιες απί αυτές ήταν κάτι λιγότερο από... μισές! 

Κι αυτό διότι υπήρχαν παρκαρισμένα αυτοκίνητα στις δύο άκρες του δρόμου!

Υπενθυμίζεται ότι αντίστοιχο περιστατικό συνέβη στο Ρέθυμνο και τον Νοέμβριο του 2016. Τα συνεργεία του Δήμου ασφαλτόστρωσαν την οδό Επ. Μαρούλη σε όλη της την επιφάνεια εκτός... από τα σημεία που υπήρχαν παρκαρισμένα αυτοκίνητα...

Stickers: 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Πάνω από 100 δρόμοι της Αθήνας θα ασφαλτοστρωθούν τον Ιούνιο

Σε κεντρικές οδούς σε Πατήσια, Εξάρχεια, Σεπόλια, Παγκράτι, Νέο Κόσμο

Μια ακόμη viral ασφαλτόστρωση! - Δείτε εικόνα

Καλά τα πήγαν στο μήκος - Με το πλάτος όμως;

Aλαλούμ των δημοτικών υπηρεσιών - Ασφάλτωσαν δρόμο και λίγες μέρες μετά... τον ξήλωσαν! [video]

Οι κάτοικοι της περιοχής χάρηκαν όταν ξεκίνησαν τα έργα, διότι ο δρόμος είχε να ασφαλτοστρωθεί εδώ και 30 χρόνια. Τα πράγματα όμως δεν ήταν τόσο απλά...