Thumbnail
Ενόψει ΔΕΘ

Δύο συλλαλητήρια κατά της συμφωνίας με την ΠΓΔΜ για το ονοματολογικό έχουν προγραμματιστεί στη Θεσσαλονίκη ενόψει της παρουσίας του Αλέξη Τσίπρα το Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου στα εγκαίνια της ΔΕΘ. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση των διοργανωτών ένα συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί στις 7 το απόγευμα μπροστά από Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο, από τις επιτροπές αγώνα για την Μακεδονία. Την ίδία ημέρα και ώρα ο Φορέας Ανένδοτου Αγώνα για τη Μακεδονία και τη Δημοκρατία καλεί σε συγκέντρωση μπροστά στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Οργανώνει δε ακόμη ένα συλλαλητήριο την επομένη. 

«Η άφιξη στη Θεσσαλονίκη του πρωθυπουργού και του κυβερνητικού κλιμακίου, για τα εγκαίνια της ΔΕΘ, προκαλεί τη λαϊκή αντίδραση και ήδη έχουν εξαγγελθεί λαϊκές εκδηλώσεις και συλλαλητήρια στη Θεσσαλονίκη, την 8η και 9η Σεπτεμβρίου 2018.

Αντίπαλος τού λαού, είναι το καθεστώς που, παρά τη λαϊκή αντίδραση, υπογράφει την παράδοση του ονόματος “Μακεδονία” και την εκχώρηση της Ιστορικής και Πολιτιστικής κληρονομιάς της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς και στόχος τού λαού είναι η ακύρωση, από το λαό, τής απαράδεκτης «Συνθήκης των Πρεσπών» αναφέρει στην ανακοίνωσή του ο Φορέας. 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα