Thumbnail
Samsung

Σε μια απίστευτη και δραματική έκκληση προχώρησε η εταιρία Samsung καθώς το σκάνδαλο με την ανάφλεξη των νέων smartphones της, του Galaxy Note 7, φαίνεται πως είναι πιο σοβαρό απ’ ό,τι αρχικά αναμενόταν! Η εταιρία όχι μόνο ανακάλεσε όλες τις συσκευές του νέου της κινητού αλλά ζήτησε και από τους καταναλωτές που έσπευσαν να το αγοράσουν, να μη το χρησιμοποιούν!

Η εταιρία ανακοίνωσε πως διερευνά τις αναφορές για την ανάφλεξη των κινητών της συγκεκριμένης συσκευής. Είχε προηγηθεί η προειδοποίηση της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας των ΗΠΑ σε όσους πρόκειται να ταξιδέψουν, να απενεργοποιούν τα κινητά τους και να μην βάζουν τα κινητά Samsung Galaxy Note 7 στις αποσκευές που ελέγχονται ηλεκτρονικά!

Η οδηγία της ΥΠΑ ήρθε μια εβδομάδα μετά από περιστατικό σε αεροδρόμιο των ΗΠΑ, όταν εντοπίστηκε καπνός σε συσκευή που είχε αντικατασταθεί (μετά από τα περιστατικά ανάφλεξης των Samsung Galaxy Note 7) και προκάλεσε την εγκατάλειψη του αεροπλάνου από τους επιβάτες!

Η Samsung ανακοίνωσε ότι έχει ζητήσει να σταματήσουν οι πωλήσεις της συσκευής, αλλά και οι ανταλλαγές προβληματικών συσκευών του ίδιου τύπου, ενώ γίνεται διερεύνηση προκειμένου να εντοπιστεί το πρόβλημα.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Πανελλαδικές 2024: Τι σημαίνει η ήπια αύξηση του αριθμού εισακτέων που ανακοίνωσε ο Κυριάκος Πιερρακάκης

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 22 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 22/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα