Thumbnail
Βίντεο

Ο δήμαρχος Σερρών ανακοίνωσε με περηφάνια  τη φοβερή του ανακάλυψη για τη μείωση των αδέσποτων ζώων! Μιλάει για ευθανασία όπως γίνεται και σε άλλες πολιτισμένες πόλεις του κόσμου όπως υποστηρίζει.

Οι δηλώσεις του δημάρχουν έχουν προκαλέσει σάλο αντιδράσεων σε όλη την Ελλαδα

Ο Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών ΦΟΣ κατέθεσε ι το οπτικοσκουστικό υλικό με τις κατάπτυστες δηλώσεις του κτηνιάτρου Δημάρχου Σερρών και αποτελούν προτροπή σε παράνομες ενέργειες   στην εισαγγελία Σερρών και στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης.

Οι κάτοικοι διοργανώνουν και μέσω facebook συγκέντρωση διαμαρτυρίας για τις δηλώσεις του δημάρχου

Η σελίδα στο Facebook για την συγκέντρωση εδώ

Επιστολή Άννας Αδριανού

"Ντροπή σας κύριε Δήμαρχε...

Στα πολιτισμένα κράτη ως τα αναφέρατε οι πολίτες δεν εγκαταλείπουν τα ζώα τους, δεν τα κακοποιούν, έχουν συνείδηση της ευθύνης απέναντι τους .... και αν κάνουν κάτι από τα παραπάνω, οι νόμοι του κράτους είναι πολύ αυστηροί. 
Εδώ που τα ζώα είναι για τους περισσότερους κάτι ανάμεσα σε σκουπίδια και εξιλαστήρια θύματα... θα τα καταδικάσετε σε ευθανασία; γιατί; για να μην δίνουν οι δήμοι τα λίγα κονδύλια που χρειάζονται για τις στειρώσεις; για να τα τρώτε; 
Θα μας βρείτε όλους απέναντι με κάθε τρόπο. Και κυρίως τους ανθρώπους της τέχνης και του πνεύματος. 
Οι φιλόζωοι δεν είναι από τα ανθρωπάκια που κοιτούν το συμφέρον τους και σκύβουν το κεφάλι. Γιατί και αυτοί, όπως και οι αληθινά φιλάνθρωποι κινούνται από συμπόνια και ευαισθησία και αλτρουισμό. 
"Ο πολιτισμός ενός λαού και ενός κράτους φαίνεται από τον τρόπο που φέρεται στα πλάσματα που είναι στο απόλυτο έλεος του: Τα ζώα". Το είπε ο Γκάντι... Μήπως ήταν και αυτός απολίτιστος κύριε Δήμαρχε;

ΑΝΝΑ ΑΔΡΙΑΝΟΥ

ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΣΕΝΑΡΙΟΓΡΑΦΟΣ ΗΘΟΠΟΙΟΣ"

Υ.Γ. Παρακαλώ εάν θέλετε να εκφράσετε και έμπρακτα τη διαμαρτυρία σας όπως το έπραξε και η κα Αδριαννού, μπορείτε να το κάνετε με τους εξής τρόπους:
Επικοινωνία Με Ιδιαίτερο Γραφείο Δημάρχου Σερρών: Τηλέφωνα 2321350100, 2321350171 Fax 2321350102 Email [email protected]

Επτά νεκρά σκυλιά πεταμένα στους κάδους έξω από το Δημοτικό Κυνοκομείο Σερρών!

Ο Φιλοζωικός Όμιλος Σερρών δημοσίευσε φωτογραφίες με 7 νεκρά σκυλιά πεταμένα στα σκουπίδια στο χώρο του Δημοτικού Κυνοκομείου.

Χθες δεχτήκαμε καταγγελίες πολιτών οι οποίοι σε επίσκεψή τους στο χώρο του Δημοτικού Κυνοκομείου διαπίστωσαν ότι μέσα στους ανοιχτούς κάδους απορριμμάτων υπήρχαν πεταμένα νεκρά ζώα!

Οι εθελοντές του ΦΟΣ που πήγαμε εκεί, καλέσαμε αμέσως την αστυνομία και τη περιφερειακή κτηνιατρική διεύθυνση και σε λίγη ώρα μπορέσαμε παρουσία αστυνομικών και αρμοδίων να αδειάσουμε τους 3 κάδους σκουπιδιών όπου βρήκαμε όχι μόνο ένα αλλά επτά νεκρά ζώα! Κάποια μάλιστα από αυτά ήταν ήδη σε προχωρημένο στάδιο σήψης με τα σκουλίκια να τα κατατρώνε από παντού! 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα