Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Διευκρινίσεις για τα νέα τιμολόγια της ΔΕΗ [video]


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Ιανουάριος, 2017 - 12:56 | Στην Κατηγορία:

Διευκρινίσεις για τα νέα τιμολόγια και τις ευνοϊκές ρυθμίσεις των ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Σε διευκρινίσεις για τα νέα τιμολόγια της ΔΕΗ και τις ευνοϊκές ρυθμίσεις από την διευθέτηση ληξιπρόθεσμων οφειλών προχώρησε ο Α.Πετσίνης, διευθυντής Τύπου και ΜΜΕ της ΔΕΗ.

Συγκεκριμένα, προβλέπεται επιπλέον έκπτωση για όσους έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν εφάπαξ όλο το ρεύμα της χρονιάς (με βάση τους περυσινούς λογαριασμούς) ενώ εκπτώσεις προβλέπονται και για όσους έχουν οφειλές, αρκεί να είναι συνεπείς από εδώ και πέρα στις υποχρεώσεις τους και να μην δημιουργήσουν νέα χρέη.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Ασφυκτικές πιέσεις στις Βρυξέλλες - Πώληση του 40% της ισχύος της ΔΕΗ!

Εν τω μεταξύ η ΓΕΝΟΠ σε ανακοίνωση που εξέδωσε χθες το βράδυ χαρακτηρίζει «έγκλημα οικουμενικών διαστάσεων» την πώληση μονάδων και τονίζει ότι ο κ. Σταθάκης βρίσκεται σε ομηρεία στις Βρυξέλλες. 

ΔΕΗ: Τι ισχύει για τις οφειλές στο πρόγραμμα 36 δόσεων

Με απόφαση του ΔΣ της ΔΕΗ μέχρι 31.05.2017 για τις μικρές και μικρομεσαίες επιχειρήσεις, τους ελεύθερους επαγγελματίες και τα νοικοκυριά με ληξιπρόθεσμες οφειλές θα ισχύσουν ειδικές ρυθμίσεις.