Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Διευκρινίσεις για τα νέα τιμολόγια της ΔΕΗ [video]


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Ιανουάριος, 2017 - 12:56 | Στην Κατηγορία:

Διευκρινίσεις για τα νέα τιμολόγια και τις ευνοϊκές ρυθμίσεις των ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Σε διευκρινίσεις για τα νέα τιμολόγια της ΔΕΗ και τις ευνοϊκές ρυθμίσεις από την διευθέτηση ληξιπρόθεσμων οφειλών προχώρησε ο Α.Πετσίνης, διευθυντής Τύπου και ΜΜΕ της ΔΕΗ.

Συγκεκριμένα, προβλέπεται επιπλέον έκπτωση για όσους έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν εφάπαξ όλο το ρεύμα της χρονιάς (με βάση τους περυσινούς λογαριασμούς) ενώ εκπτώσεις προβλέπονται και για όσους έχουν οφειλές, αρκεί να είναι συνεπείς από εδώ και πέρα στις υποχρεώσεις τους και να μην δημιουργήσουν νέα χρέη.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

ΔΕΗ: Στα 2,2 δισ ευρώ μειώθηκαν οι ληξιπρόθεσμες οφειλές

Σε διευκρινίσεις σχετικά με τις ληξιπρόθεσμες οφειλές και τα χρηματικά διαθέσιμα του ομίλου, προχώρησε η ΔΕΗ σχολιάζοντας δημοσίευμα του ηλεκτρονικού τύπου.  

 

Έρευνα για τις δηλώσεις Σκουρλέτη περί "στημένου" διαγωνισμού για την πώληση της ΔΕΗ

Η εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, Ξένη Δημητρίου, παρήγγειλε στην εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών τη διενέργεια προκαταρκτικής έρευνας για τις πρόσφατες δηλώσεις του υπουργού Εσωτερικών Πάνου Σκουρλέτη περί «στημένου διαγωνισμού στη ΔΕΗ», μετά τον σχετικό φάκελο που κατέθεσε την περασμένη Παρασκευή η Νέα Δημοκρατία στην κ. Δημητρίου.