Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Διευκρινίσεις για τα νέα τιμολόγια της ΔΕΗ [video]


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Ιανουάριος, 2017 - 12:56 | Στην Κατηγορία:

Διευκρινίσεις για τα νέα τιμολόγια και τις ευνοϊκές ρυθμίσεις των ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Σε διευκρινίσεις για τα νέα τιμολόγια της ΔΕΗ και τις ευνοϊκές ρυθμίσεις από την διευθέτηση ληξιπρόθεσμων οφειλών προχώρησε ο Α.Πετσίνης, διευθυντής Τύπου και ΜΜΕ της ΔΕΗ.

Συγκεκριμένα, προβλέπεται επιπλέον έκπτωση για όσους έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν εφάπαξ όλο το ρεύμα της χρονιάς (με βάση τους περυσινούς λογαριασμούς) ενώ εκπτώσεις προβλέπονται και για όσους έχουν οφειλές, αρκεί να είναι συνεπείς από εδώ και πέρα στις υποχρεώσεις τους και να μην δημιουργήσουν νέα χρέη.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Νέο πρόγραμμα ευνοϊκής ρύθμισης οφειλών ανακοίνωσε η ΔΕΗ

Νέο πρόγραμμα ευνοϊκής ρύθμισης των ληξιπρόθεσμων οφειλών ανακοίνωσε η ΔΕΗ για τους πελάτες που είχαν ρυθμίσει τις οφειλές τους με το πρόγραμμα των 36 δόσεων, αλλά δεν μπόρεσαν να ανταποκριθούν και η ρύθμιση διακόπηκε.

Έτσι εξοικονομεί νοσοκομείο 60.000 από την παραγωγή ενέργειας

Με μία Μονάδα Συμπαραγωγής Ηλεκτρικής – Θερμικής Ενέργειας Υψηλής Απόδοσης  που εγκακαστάθηκε πέρυσι στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου και χρηματοδοτήθηκε από τα προγράμματα ΕΣΠΑ, το νοσοκομείο έχει σχετική ενεργειακή αυτονομία και εξοικονομεί περίπου 700.000 ευρώ το χρόνο.

Πως να "χτίσετε" αφορολόγητο με λογαριασμούς της ΔΕΗ

Εκμελατευτείτε τη δυνατότα που παρέχει η νομοθετική ρύθμιση, ώστε να εξασφαλίστε το αφορολόγητο