το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς είναι εδώ!
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Διευκρινίσεις για τα νέα τιμολόγια της ΔΕΗ [video]


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Ιανουάριος, 2017 - 12:56 | Στην Κατηγορία:

Διευκρινίσεις για τα νέα τιμολόγια και τις ευνοϊκές ρυθμίσεις των ληξιπρόθεσμων οφειλών.

Σε διευκρινίσεις για τα νέα τιμολόγια της ΔΕΗ και τις ευνοϊκές ρυθμίσεις από την διευθέτηση ληξιπρόθεσμων οφειλών προχώρησε ο Α.Πετσίνης, διευθυντής Τύπου και ΜΜΕ της ΔΕΗ.

Συγκεκριμένα, προβλέπεται επιπλέον έκπτωση για όσους έχουν τη δυνατότητα να πληρώσουν εφάπαξ όλο το ρεύμα της χρονιάς (με βάση τους περυσινούς λογαριασμούς) ενώ εκπτώσεις προβλέπονται και για όσους έχουν οφειλές, αρκεί να είναι συνεπείς από εδώ και πέρα στις υποχρεώσεις τους και να μην δημιουργήσουν νέα χρέη.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Κοινωνικό Οικιακό Τιμολόγιο: 14 χρήσιμες ερωτήσεις-απαντήσεις

Δεκατέσσερις διευκρινιστικές ερωτήσεις και απαντήσεις για το κοινωνικό οικιακό τιμολόγιο εξέδωσε η ΗΔΙΚΑ

ΔΕΗ: Δεν πωλείται το Δίκτυο Διανομής

Διαβεβαιώσεις ότι το Δίκτυο Διανομής αποτελεί πολύτιμο περιουσιακό στοιχείο της επιχείρησης και ότι δεν πωλείται δίνει η ΔΕΗ διαψεύδοντας κατηγορηματικά ένα τέτοιο ενδεχόμενο

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για το Κοινωνικό Τιμολόγιο - Κατηγορίες δικαιούχων, αναλυτικά ποσά, αιτήσεις κ.α

Από σήμερα Πέμπτη ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για το κοινωνικό τιμολόγιο ρεύματος – αυτό όμως θεωρητικά, καθώς προς το παρόν τουλάχιστον, η ιστοσελίδα της idika.gr δεν λειτουργεί ή έχει προβλήματα κατά διαστήματα