Thumbnail
Πρόγνωση καιρού

Άστατος θα είναι ο καιρός σήμερα, με τοπικές βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές στην ανατολική νησιωτική χώρα, καθώς και στα ηπειρωτικά, κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες. Σύμφωνα με το δελτίο της ΕΜΥ, βαθμιαία εξασθένηση των φαινομένων αναμένεται το βράδυ, ωστόσο ο άστατος καιρός φαίνεται να διατηρείται μέχρι και την Πέμπτη.  Προβλήματα δημιούργησε η έντονη βροχόπτωση στην Αττική, αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα.

Δυνάμεις της πυροσβεστικής παρενέβησαν μεταξύ άλλων στις οδούς Πατησίων, Μιχαήλ Βόδα, στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας, στην Ιουλιανού και στην Ακαδημία Πλάτωνος. Στη βόρεια Ελλάδα, χαλάζι έπεσε στα Διαβατά και στη Σίνδο, ενώ από την Πάτρα μέχρι τη Λευκάδα, αναφέρθηκαν σοβαρά προβλήματα.

Στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές με εξασθένηση από το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 3 με 4 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 24 βαθμούς κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με τοπικές βροχές και καταιγίδες κυρίως τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες πιθανόν πρόσκαιρα ισχυρές. Το βράδυ τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί 3 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 25 βαθμούς κελσίου

Κατά περιόδους νεφελώδης καιρός με τοπικές βροχές και καταιγίδες  θα είναι ο καιρός στη Μακεδονία και  Θράκη, στα νησιά του Ιονίου, στην Ήπειρο,  στη δυτική Στερεά, στη δυτική Πελοπόννησο, στη Θεσσαλία,  την ανατολική Στερεά, την Εύβοια, την ανατολική Πελοπόννησο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη.

ΠΗΓΗ:ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα