Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Αρνητική η πρόταση του εισαγγελέα στο αίτημα αποφυλάκισης της Ηριάννας και του Περικλή


Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 17 Ιούλιος, 2017 - 16:13 | Στην Κατηγορία:

Το σκεπτικό

Αρνητική ήταν η απάντηση του εισαγγελέα στο αίτημα αποφυλάκισης της Ηριάννας και του Περικλή, στην εξέταση της αίτησης αναστολής της πρωτόδικης καταδίκης.

Με την απολογία των δύο κατηγορούμενων και την αγόρευση του εισαγγελέα ολοκληρώνεται τo πρώτο σκέλος της διαδικασίας. 

Το σκεπτικό του εισαγγελέα είναι ότι "δε στοιχειοθετείται υπέρμετρη ανεπανόρθωτη βλάβη" από την παραμονή της 29χρονης στη φυλακή, καθώς ο εγκλεισμός της στο σωφρονιστικό ίδρυμα δεν αποτελεί εμπόδιο για τη διδακτορική της έρευνα και την ακαδημαϊκή της καριέρα. Παράλληλα, η εισαγγελέας επεσήμανε το ενδεχόμενο τέλεσης και άλλων "εγκλημάτων".

Η Hριάννα στην απολογία της παρουσίασε αναλυτικά τα εμπόδια πoυ θέτει η 13χρονη καταδίκη της στην επαγγελματική της σταδιοδρομία ως ακαδημαϊκού, εκτός από τo κόστος σε προσωπικό επίπεδο.

Όοσον αφορά τον Περικλή, ο οποίος επικαλέστηκε το αυτοάνοσο από το οποίο πάσχει, η εισαγγελέας θεώρησε ότι ο εγκλεισμός σε σωφρονιστικό ίδρυμα δεν αποτελεί κίννδυνο!

Αναμένεται η απόφαση του δικαστηρίου.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Τι είπε στην Εισαγγελία ο ιδιοκτήτης του «Αγία Ζώνη ΙΙ»

«Ήρθα να καταθέσω στην Εισαγγελία στοιχεία που γίνονται εις βάρος της εταιρείας μου»

Παρέμβαση εισαγγελέως ζήτησε ο Κουρουμπλής για να συνεχίσουν απρόσκοπτα οι διαδικασίες της απορρύπανσης

Την παρέμβαση της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου ζήτησε ο υπουργός Ναυτιλίας Π.Κουρουμπλής ώστε να ξεμπλοκαριστούν ορισμένες διαδικασίες που σχετίζονται με την απορρύπανση μετά το ναυάγιο.

Ερευνάται ξανά η υπόθεση του αδικοχαμένου Βαγγέλη Γιακουμάκη

Στο μικροσκόπιο της δικαιοσύνης μπαίνει η υπόθεση του Βαγγέλη Γιακουμάκη, του νεαρού φοιτητή της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων, που βρέθηκε νεκρός στις αρχές του 2015, έπειτα από μέρες εξαφάνισης.

Περιστέρι: Βρήκαν δύο νεογέννητα εγκαταλελειμμένα σε διαμέρισμα

Εγκαταλελειμμένα, σε ένα διαμέρισμα στην περιοχή του Περιστερίου, εντόπισε η αστυνομία δύο αγοράκια τεσσάρων μηνών