Thumbnail

Ο Ζέρβας οδηγήθηκε χτες στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών. Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι του απαγγέλθηκαν κατηγορίες ληστείας και επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατά συναυτουργία, για τις οποίες θα απολογηθεί τη Δευτέρα 3/4/2017.

Τα ΜΜΕ αναφέρουν την ιδιότητα του Ζέρβα ως μετακλητού υπαλλήλου του Μιχαλολιάκου στη Βουλή, καθώς και ότι “εχει διατελέσει υποψήφιος”. Πρόκειται για υποτίμηση του ρόλου του Ζερβα στη Χρυσή Αυγή.

Ο Ζέρβας είναι ηγετικό στέλεχος της ναζιστικής οργάνωσης. Είναι καταρχάς μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με την ανακοίνωση της ίδιας της οργάνωσης.

Απο κει και πέρα, ο Ζέρβας είναι δεξι χέρι του Μιχαλολιάκου και του Κασιδιάρη.

Εδώ ο Ζέρβας ανακοινώνεται από τον Κασιδιάρη ως “η ψυχή του Λαϊκού Συνδέσμου στους Αμπελόκηπους”, σε εκδήλωση της “Ελληνικής Αυγής για την Αθήνα” τον Μάη του 2014, όταν ο πρώτος κατέβαινε ως δημοτικός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Κασιδιάρη.

Εδώ ο Ζέρβας μιλάει ως γραμματέας στα εγκαίνεια των γραφείων της Τοπικής Οργάνωσης Αμπελοκήπων (που λειτουργούν στα γραφεία της “Κεντρικής Διοίκησης” στη Μεσογείων)

Ο Ζέρβας εμφανίζεται και συστήνεται ως “εσωτερική Ασφάλεια” των κεντρικών γραφείων της Χρυσής Αυγής στο ντοκιμαντέρ της Angelique Kourounis “Χρυσή Αυγή: Προσωπική Υπόθεση”

Είναι σκανδαλώδες ότι 48 ώρες μετά την επίθεση, η Αστυνομία δεν έχει μπει ακόμα στα γραφεία της Χρυσής Αυγής στη Μεσογείων για να ερευνήσει το κτίριο από το οποίο εφόρμησε το τάγμα της Ασφάλειας κατά του 24χρονου σπουδαστή και στο οποίο αυτονόητα επέστρεψαν οι επιτιθέμενοι με τα λάφυρα (τσάντα, φωτογραφική μηχανή, κινητά, κλπ) που είχαν ληστέψει.

Πηγή: jailgoldendawn.com

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

χυμος
Αντιοξειδωτικοί χυμοί φρούτων για δυνατό ανοσοποιητικό όλο το χρόνο
Oι χυμοί φρούτων όταν συνδυάζουν παραπάνω από ένα φρούτο, τονώνουν το ανοσοποιητικό σύστημα, προφυλάσσοντας τον οργανισμό από τις εξωτερικές απειλές
Αντιοξειδωτικοί χυμοί φρούτων για δυνατό ανοσοποιητικό όλο το χρόνο