Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Αποκαλυπτικό βίντεο για την οικολογική καταστροφή στο Ελληνικό


Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Σεπτέμβριος, 2017 - 20:09 | Στην Κατηγορία:

Βίντεο

Η Σαλαμίνα απειλείται με τεράστια οικολογική καταστροφή εξαιτίας του ναυαγίου του δεξαμενόπλοιου "ΑΓΙΑ ΖΩΝΗ ΙΙ" νοτιοδυτικά της νησίδας Αταλάντη. Το ναυάγιο έγινε τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής, πίσω ακριβώς από την Κυνοσούρα Σαλαμίνας και ενώ έφερε δεξαμενές γεμάτες με 2.570 τόνους καύσιμα (2.200 τόνους μαζούτ και 370 τόνους ντίζελ).

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας Ριζοσπάστης, το πλοίο είχε αποπλεύσει φορτωμένο από τα διυλιστήρια ΕΛΠΕ του Ασπροπύργου. Αγκυροβόλησε προσωρινά στην Αταλάντη μέχρι τον απόπλου του για τη ράδα του Πειραιά, όπου θα παρέδιδε το φορτίο του σε διερχόμενο πλοίο.

Στο παρακάτω βίντεο που τράβηξε ο Άγγελος Καλοδούκας, μπορείτε να δείτε τις εικόνες καταστροφής στο Ελληνικό και τον Άγιο Κοσμά.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα