το μεγαλύτερο εκπαιδευτικό γεγονός της χρονιάς είναι εδώ!
ΜΑΘΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Απεργία και στάση εργασίας σε σιδηρόδρομο, μετρό και τραμ σήμερα


Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 14 Σεπτέμβριος, 2017 - 07:07 | Στην Κατηγορία:

Κινητοποιήσεις

24ωρη απεργία πραγματοποιούν σήμερα οι εργαζόμενοι στον σιδηρόδρομο αντιδρώντας στην υπογραφή της σύμβασης πώλησης της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Τα τρένα του ΟΣΕ θα παραμείνουν ακινητοποιημένα, ενώ επίσης δεν θα πραγματοποιούνται τα δρομολόγια του μετρό από το σταθμό «Δουκίσσης Πλακεντίας» έως το αεροδρόμιο.

Οι εργαζόμενοι στο μετρό και στο τραμ θα κάνουν στάση εργασίας από τις 9 το βράδυ έως τη λήξη της βάρδιας επικαλούμενοι τον ίδιο λόγο.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Πάτρα: Απεργούν σήμερα και οι καθηγητές

Σε απεργιακές κινητοποιήσεις θα προχωρήσει την Παρασκευή 16 Μαρτίου, στου υπουργείο παιδείας, η Α΄ΕΛΜΕ Αχαΐας. Ζητούμενο είναι οι μόνιμοι διορισμοί εκπαιδευτικών, ώστε να καλυφθούν τα κενά στην εκπαίδευση.

"Η παρουσία μας στο υπουργείο την Παρασκευή γίνεται σε συνέχεια της διαμαρτυρίας που είχε γίνει στις 2 Μαρτίου. Καταγγέλλουμε τη βία που δέχθηκαν οι εκπαιδευτικοί στη διαμαρτυρία αυτή εν απουσία του υπουργού. Ενώ γνώριζε ότι θα υπάρξει μία τόσο σημαντική διαμαρτυρία έλειπε από το υπουργείο και έδιωξε όλο το προσωπικό.