Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Απέδρασε 50χρονος Ρουμάνος από τις φυλακές Κορυδαλλού


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Φεβρουάριος, 2017 - 16:51 | Στην Κατηγορία:

Επρόκειτο να αποφυλακιστεί τις επόμενες ημέρες

Από τις φυλακές Κορυδαλλού απέδρασε σήμερα ένας Ρουμάνος κρατούμενος, σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου Δικαιοσύνης.

Αναλυτικότερα, ο 50χρονος κρατούμενος, ρουμάνικης ιθαγένειας, απέδρασε σήμερα από την Κεντρική Αποθήκη Υλικού Φυλακών (ΚΑΥΦ) Κορυδαλλού, όπου κρατείτο για κλοπές και παράνομη είσοδο στη χώρα.

Σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης ο Ρουμάνος επρόκειτο να αποφυλακιστεί τις επόμενες ημέρες, ενώ η μέχρι σήμερα συμπεριφορά του δεν είχε κριθεί προβληματική.

Από το υπουργείο Δικαιοσύνης διατάχθηκε πειθαρχική έρευνα η οποία θα διεξαχθεί από εισαγγελέα, προκειμένου να ερευνηθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε η απόδραση. Επίσης, θα αναζητηθούν τυχόν πειθαρχικές ευθύνες σωφρονιστικών υπαλλήλων.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Νεκρός στις φυλακές Κορυδαλλού ο Παύλος Ψωμιάδης

Κρατούμενος ο πρώην μεγαλομέτοχος της "Ασπίς Πρόνοια"

Αυτοκτονία στο ΑΤ Συντάγματος

Απαγχονισμένος με την μπλούζα του, μέσα στο κελί του στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Συντάγματος, βρέθηκε το πρωί 62χρονος, που κρατούνταν για υπόθεση ναρκωτικών.