Thumbnail
Ο σκύλος φέρει συντριπτικό κάταγμα στην σπονδυλική στήλη

Απάνθρωπο αυτό που συνέβη τα ξημερώματα της Πέμπτης στη νέα Εθνική Οδό Αθηνών – Πατρών κοντά στην Πάτρα, όταν αυτοκίνητο χτύπησε σκύλο και έφυγε αναπτύσσοντας ταχύτητα!

Ο σκύλος χτυπημένος άσχημα παρέμεινε εκεί επί ώρες, αβοήθητος και οι περίοικοι που τον είδαν αντί να τον βοηθήσουν και να τον μεταφέρουν στον κτηνίατρο τον τύλιξαν με πλαστικές σακούλες και τον άφησαν μέσα στην βροχή!


Όταν έφτασε επί τόπου το μεσημέρι η Ιωάννα Γιαννακοπούλου διαπίστωσε ότι οι περίοικοι το μόνο που έκαναν για να ανακουφίσουν το ζώο ήταν να καλέσουν τον Δήμο Πατρέων και κάποιος τύλιξε το σκυλί με πλαστικές σακούλες τις οποίες και στερέωσε με πέτρες γύρω από το σώμα ζώου, που στο μεταξύ από την πολύωρη ακινησία και τη βροχόπτωση και το κρύο είχε παγώσει.


Το ζώο όπως έδειξε η ακτινογραφία πιθανότατα χτυπήθηκε από όχημα και έχει συντριπτικό κάταγμα στην σπονδυλική στήλη.

Όπως εξήγησε η κα Γιαννακοπούλου έστειλαν την ακτινογραφία στην Κτηνιατρική Κλινική του Α.Π.Θ. και αναμένουν απάντηση για τι πιθανότητες υπάρχουν και αν ένα χειρουργείο θα είχε κάποιο αποτέλεσμα, όπως ανάρτησε στο προφίλ της στο facebook η συμπολίτισσα.


Η κα Γιαννακόπουλου όπως δήλωσε στο «zoosos.gr» ο άνδρας που τύλιξε το σκυλί με τις πλαστικές σακούλες της είπε ότι δεν έβαζε το παράλυτο ζώο στο αυτοκίνητο για να το πάει σε κάποιον κτηνίατρο γιατί έχει παιδί (!) και φοβότανε… έτσι προτίμησε το θηλυκό σκυλί να μείνει εκεί μέσα στο κρύο και να παγώνει από το νερό που είχε συγκεντρωθεί στο μεταξύ παντού…

patrastimes.gr

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα