Thumbnail
Τι αναφέρει αποκαλυπτικό δημοσίευμα για τα φοιτητικά του χρόνια στη Μυτιλήνη

Ενεργό μέλος της ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στα χρόνια που σπούδαζε στη Μυτιλήνη, ως φοιτητής Κοινωνιολογίας, αποκαλύπτεται ότι ήταν ο 31χρονος δικηγόρος που κατηγορείται για την ανάμιξή του στη νεοναζιστική οργάνωση «Combat 18 Hellas».

Όπως λοιπόν αποκαλύπτει το emprosnet.gr, από τα φοιτητικά του χρόνια εκθείαζε τον δικτάτορα Παπαδόπουλο, ενώ στο δημοσίευμα σημειώνεται ότι η εφημερίδα «Μακελειό» φιλοξένησε πριν λίγες ημέρες τη φωτογραφία του και το όνομά του σημειώνοντας ότι «συνέλαβαν τον νέο Παπαδόπουλο». 

Ο 31χρονος φέρεται μάλιστα να είχε μεγάλη δραστηριότητα στο Φοιτητικό Σύλλογο Κοινωνιολογίας «Νίκος Πουλατζάς»- τραγική ειρωνεία, το όνομα του μεγάλου μαρξιστή διανοητή, και μεγαλύτερη δράση στη ΔΑΠ-ΝΔΦΚ, καθώς οι παλιότεροι του έτους του θυμούνται λέγοντας στο «Ε» ότι ήταν από τα ιδρυτικά μέλη της παράταξης στην Κοινωνιολογία. Αν και είχε δηλώσει και ασκούσε κριτική τα μετέπειτα χρόνια στη ΝΔ, ακόμα και το 2015, δηλαδή στο 10ο έτος του ως φοιτητής Κοινωνιολογίας (από τους «αιώνιους» δηλαδή) είχε έρθει στη Μυτιλήνη και γιόρτασε μαζί με μέλη της ΟΝΝΕΔ τη νίκη της ΔΑΠ στις φοιτητικές εκλογές, όπου ο Σύλλογος της Κοινωνιολογίας θεωρείται το κάστρο της.

Πάντως, ο 31χρονος δεν ολοκλήρωσε ποτέ τις σπουδές του στο τμήμα της Μυτιλήνης, αλλά πήρε πτυχίο Νομικής.

Είχε επικοινωνιακό ρόλο

Διευθυντής της εγκληματικής οργάνωσης φέρεται να είναι εκείνος με το ψευδώνυμο «Τσαμπανίκας Αλέξανδρος» έχοντας αυτό τον ρόλο τουλάχιστον από τον Νοέμβριο του 2017. Ο Διευθυντής καθόριζε τους τρόπους δράσης, έδινε τις εντολές μέσω διαδικτύου (facebook, messenger), ανέθετε ρόλους, παρείχε ασφάλεια προστασίας στα μέλη, όπως νομική προστασία, υπεύθυνος για τις αναρτήσεις στις ιστοσελίδες που διατηρούσε ή διατηρεί στο διαδίκτυο η οργάνωση. Συνέλλεγε φωτογραφικό και οπτικοακουστικό υλικό, ενώ τα μέλη τον αναγνωρίζουν ως αρχηγό. Από αυτόν φέρεται να στρατολογήθηκε και ο «αιώνιος» φοιτητής της Κοινωνιολογίας. Τα μέλη δεν ήξεραν το όνομά του διευθυντή παρά με το ψευδώνυμο και τον ανέφεραν ως «ΤΣΑΜΠ» ή «άλλος». 

Στον «αιώνιο», λοιπόν, ο «Τσαμπανίκας» είχε αναθέσει επικοινωνιακό ρόλο. Την προώθηση των συμφερόντων της οργάνωσης μέσω της δραστηριοποίησης του σε πολιτικούς φορείς. Παρείχε στα μέλη νομική βοήθεια, έδινε συνεντεύξεις και δημιουργούσε σχέσεις με πολιτικά πρόσωπα. Πάντως ο εν λόγω που «θήτευσε» στη Μυτιλήνη φέρεται να έχει αρνηθεί κάθε κατηγορία.

Επίσης ο «αιώνιος» είναι αντιπρόεδρος Οργανωτικής Επιτροπής της «ΕΜΕΙΣ» (Ενωτικό Μέτωπο Ελληνικής Ιδεολογίας Συμπατριωτών), οργάνωσης με ιδρυτή τον Κωνσταντίνο Πλεύρη. Άλλη τραγική ειρωνεία είναι ότι συνήγορος των κατηγορούμενων μελών της «Combat» που κάνει και δηλώσεις στα ΜΜΕ αυτές τις μέρες, είναι δικηγόρος και πρόεδρος της οργάνωσης ΕΜΕΙΣ!

Όλα τα παραπάνω μπορεί κανείς να τα βρει από τον «μεγάλο αδερφό» που δεν είναι πια η google, αλλά το Facebook. Όλ’ αυτά τα «μπουμπούκια» διαφήμιζαν και προέβαλαν το έργο τους εκεί και πλέον αρχίζουν και διαγράφουν αναρτήσεις, προφίλ και σχόλια τόσο οι ίδιοι όσο και οι «παλιοί τους φίλοι», καταλήγει το δημοσίευμα του emprosnet.gr.

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Παραιτήθηκε διευθυντής σχολείου που απειλήθηκε με καθαίρεση και πειθαρχικές ποινές επειδή αντιτάχθηκε σε αυτή στην αξιολόγηση

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 17 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 17/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

kylikeio
Σχολικά κυλικεία: Σε «κόσκινο» τα τρόφιμα -Ετοιμάζουν νέες προδιαγραφές για την καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας
Αναζητείται νέο, πιο υγιεινό «μενού» στα τρόφιμα που πωλούνται στα σχολικά κυλικεία, με υγιεινά τρόφιμα με μικρή περιεκτικότητα σε αλάτι και...
Σχολικά κυλικεία: Σε «κόσκινο» τα τρόφιμα -Ετοιμάζουν νέες προδιαγραφές για την καταπολέμηση της παιδικής παχυσαρκίας