Thumbnail
Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έχει μπροστά του την back2back συμμετοχή του σε All-Star Game και στη συνέντευξη Τύπου που προηγήθηκε του αγώνα, υπενθύμισε πως είναι απλώς... ανθρώπινο ον!  

Ο Greek Freak θα συμμετάσχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά σε All-Star Game. Πέρσι ήταν starter με την Ανατολή σκοράροντας 30 πόντους στη διοργάνωση της Νέας Ορλεάνης και φέτος θα παίξει στο πλευρό του Στεφ Κάρι, συγκεντρώνοντας 2.5 εκατομμύρια ψήφους στη ψηφοφορία που «έτρεξε» μεταξύ των φιλάθλων! Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο παρουσιάστηκε ευδιάθετος στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αυριανού (18/2) αγώνα στο Staples Center, ενώ αρχικώς ρωτήθηκε για το... εξωφρενικό κάρφωμα πάνω από τον Χάρνταγουεϊ των Νικς κι εξήγησε αστειευόμενος πως «είμαι απλώς ανθρώπινο ον!». 

Στη συνέχεια ευχαρίστησε τους συμπατριώτες μας που τον στήριξαν σε αυτή τη διαδικασία: «Ευχαριστώ πολύ τους Έλληνες για τη στήριξή τους. Ελπίζω να απολαύσουν το παιχνίδι κι εγώ από την πλευρά μου θα προσπαθήσω να εκπροσωπήσω την Ελλάδα όσο καλύτερα μπορώ! Το μόνο που εύχομαι είναι να μην... καρφώσει ο ΛεΜπρόν από πάνω μου». Ο Γιάννης σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις του Μάτζικ Τζόνσον, ο οποίος εξήγησε... ορθά κοφτά πως ο Έλληνας σούπερ σταρ των Μπακς θα βγει MVP και θα κατακτήσει το πρωτάθλημα με το Μιλγουόκι: «Είναι ένα σπουδαίο κομπλιμέντο, από τη στιγμή μάλιστα που έρχεται από έναν παίκτη που παρακολουθούσα πριν έλθω στη λίγκα. Σε κάθε περίπτωση, πρέπει να μείνω προσγειωμένος και να συνεχίσω να βελτιώνομαι μέρα με τη μέρα. Είναι ωραίο να ακούς καλά λόγια από σπουδαίους παίκτες».

Πώς βιώνει μέχρι στιγμής το ταξίδι του στο ΝΒΑ; «Είναι πέρα από τη φαντασία μου! Θα παίξω σε δεύτερο All-Star Game, θα έχω την ευκαιρία να διεκδικήσω το βραβείο του MVP και κουβαλάω μια ομάδα στις πλάτες μου. Το αποδέχομαι σαν άνθρωπος και σαν παίκτης. Αυτό που θέλω είναι να γίνομαι καλύτερος. Όλο αυτό είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς. Ποτέ δεν είμαι ικανοποιημένος, προσπαθώ συνεχώς να βελτιώνομαι». Σε ό,τι αφορά την προοπτική να δουλέψει με τον Κόμπι Μπράιαντ το καλοκαίρι, εξήγησε: «Θα είναι κάτι ασύλληπτο! Όπως εξήγησα, θέλω να κάνω τα πάντα για να κερδίζω και ο Κόμπι έχει την mamba mentality. Έχει πέντε δαχτυλίδια και μπορεί να σου δώσει ό,τι χρειάζεται για να γίνεις ηγέτης».

Στη συνέχεια ρωτήθηκε για τον χαρακτήρα του: «Ήμουν ηγέτης από τότε που ήμουν νέος, τα τελευταία χρόνια είμαι πιο συγκεντρωμένος σε κάποια πράγματα, κοιτάζω περισσότερο προς έναν συγκεκριμένο στόχο. Παίζω σκληρά και θέλω να βγάζω στο παρκέ. Έχω πίεση, πρέπει να βγω στο παρκέ και να το ευχαριστηθώ. Μακάρι να πάρω το MVP, αλλά θα το δούμε. Χαίρομαι που το πήρε ο Θανάσης στην Ελλάδα. Θα βγω στο παρκέ να το ευχαριστηθώ». Τι είναι αυτό που λείπει από τους Μπακς ώστε να διεκδικήσουν κάτι καλό στο ΝΒΑ; «Παίζουμε ενωμένοι, παλεύουμε όλοι μαζί. Αυτή την ώρα λείπουν κάποια πράγματα, τα οποία πρέπει να βρούμε ως ομάδα και να φτάσουμε όσο πιο μακριά γίνεται».

Ο Αντετοκούνμπο κλήθηκε να αποκαλύψει τη συμβουλή που θα έδινε στα νέα παιδιά: «Να μάθουν τα βασικά. Δεν θα το κατανοήσουν στην αρχή αλλά θα το θυμούνται στα επόμενα χρόνια της καριέρας τους. Τώρα δεν το καταλαβαίνουν όμως δεν πρέπει να πηδάνε επίπεδα». Όσον αφορά το τι θα έκανε στα 23 του χρόνια αν δεν έπαιζε μπάσκετ; «Μάλλον θα ήμουν σεκιούριτι σε κλαμπ»!

Πηγή:  gazzetta.gr 

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Σχολεία: Αλλάζουν οι ώρες αποχώρησης των μαθητών

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - έως 24 Απριλίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 24/4

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα