Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Ανοιχτά αύριο Κυριακή (15/7) τα καταστήματα


Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 14 Ιούλιος, 2018 - 12:22 | Στην Κατηγορία:

Θερινές εκπτώσεις

Ανοιχτά θα είναι αυτήν την Κυριακή τα καταστήματα, στο πλαίσιο των θερινών εκπτώσεων που ξεκίνησαν τη Δευτέρα 9 Ιουλίου και θα ολοκληρωθούν στις 31 Αυγούστου.

Ο Εμπορικός Σύλλογος Αθήνας προτείνει ωράριο λειτουργίας από τις 11 το πρωί έως τις 6 το απόγευμα.

Συστήνει επίσης ιδιαίτερη προσοχή στα εξής:

- Υποχρεωτική αναγραφή διπλής τιμής, δηλαδή παλαιάς και νέας τιμής όλων των ειδών που πωλούνται με έκπτωση.

- Αναγραφή και εμπορική επικοινωνία ποσοστού έκπτωσης. Εφόσον παρέχεται μειωμένη τιμή σε περισσότερα από το 60% του συνόλου των πωλούμενων ειδών, θα πρέπει να αναγράφεται στην προθήκη του καταστήματος και σε οποιαδήποτε άλλη εμπορική επικοινωνία το παρεχόμενο ποσοστό έκπτωσης και στην περίπτωση που υπάρχουν διαφορετικά ποσοστά έκπτωσης ανά κατηγορίες προϊόντων, θα πρέπει να αναγράφεται το εύρος του παρεχόμενου ποσοστού («από…% έως… %»).

- Οι καταστηματάρχες θα πρέπει, σε περίπτωση ελέγχου, να είναι σε θέση να αποδείξουν, ότι η παλαιά τιμή πώλησης που αναγράφεται στην πινακίδα, ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα.

Σημειώνεται ότι η διοίκηση της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ελλάδος (ΟΙΥΕ), προκήρυξε πανελλαδική απεργία στο εμπόριο, την Κυριακή 15 Ιουλίου 2018, ενάντια στη συνεχιζόμενη λειτουργία των καταστημάτων τις Κυριακές.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Αρχίζουν αύριο οι θερινές εκπτώσεις - Μέχρι πότε θα διαρκέσουν

Αυξημένο τζίρο προβλέπουν οι καταστηματάρχες

Ξεκινούν 9/7 οι εκπτώσεις! Τι να προσέξετε

Τη Δευτέρα 9 Ιουλίου ξεκινούν οι εκπτώσεις του καλοκαιριού