Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Ανακοίνωση ...με νόημα των εμπόρων του Αργους για μαθητές Λυκείου που ψώνισαν στην Αθήνα!

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 17 Δεκέμβριος, 2017 - 14:25 | Στην Κατηγορία:

Εκδρομές και ψώνια

Οι μαθητές του 2ου Λυκείου Άργους, επισκέφθηκαν προ ολίγων ημερών, την πόλη της Αθήνας και όπως διαπιστώνει κανείς, στην «εκπαιδευτική» τους εκδρομή, περιλαμβάνονταν και τα ψώνια στο κέντρο της πρωτεύουσας.

O Εμπορικός Σύλλογος Άργους, εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς το 2ο Λύκειο Άργους , τον Λυκειάρχη και τους συνοδούς καθηγητές, για την συνεπή στήριξη της εμπορικής αγοράς της ΕΡΜΟΥ στην ΑΘΗΝΑ για άλλη μια χρονιά.

Η αποβίβαση σχεδόν όλων των μαθητών με τα χέρια γεμάτα ψώνια είναι αψευδής μάρτυρας της επιτυχίας του σκοπού της ‘εκπαιδευτικής’ εκδρομής.

Άλλωστε είναι ολοφάνερο ότι το shopping είναι το βασικότερο ζητούμενο μιας ‘εκπαιδευτικής’ εκδρομής των εκπαιδευτικών μας μονάδων.

Ευχόμαστε του χρόνου ακόμη καλύτερα ψώνια στην ΕΡΜΟΥ και σε άλλους ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ προορισμούς της Αθήνας στην καθιερωμένη ποια ”ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ” εκδρομή.

Ο Εμπορικός κόσμος του Άργους πάντα στην διάθεση της εκπαιδευτικής κοινότητας για να στηρίξει οικονομικά λαχειοφόρους αγορές, ημερολόγια ή προσφέροντας δώρα για χορούς με σκοπό να πηγαίνουν εκπαιδευτικές εκδρομές σε εμπορικούς προορισμούς στην Αθήνα.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.