Thumbnail
Πατέρας, γιος και ένας άλλος άνδρας επιτέθηκαν σε 39χρονο Ρουμάνο

Τρεις άνδρες, μεταξύ αυτών πατέρας και γιος, κατηγορούνται για εμπλοκή σε αιματηρό επεισόδιο, το οποίο σημειώθηκε στην Κατερίνη, με θύμα έναν 39χρονο Ρουμάνο.

Την ώρα που το θύμα νοσηλεύεται με βαριά τραύματα σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Κατερίνης συνέλαβαν για την υπόθεση δύο Έλληνες, έναν 62χρονο κι έναν 52χρονο, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε περιλαμβάνει και τον 39χρονο γιο του πρώτου συλληφθέντα που φέρεται να πρωτοστάτησε στο περιστατικό και αναζητείται.

Σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση της αστυνομίας, το συμβάν διαδραματίστηκε το απόγευμα της περασμένης Δευτέρας, στο διαμέρισμα του 62χρονου, όπου φιλοξενείτο περιστασιακά ο αλλοδαπός.

Όταν ο 39χρονος κατηγορούμενος ως "πρωταγωνιστή" του επεισοδίου πήγε μαζί με τον 52χρονο στο παραπάνω διαμέρισμα για να λύσουν κάποιες προσωπικές διαφορές με τον Ρουμάνο, τα αίματα άναψαν. Με τη συνδρομή του 52χρονου, ο 39χρονος φέρεται ότι χτύπησε με ξύλινο ρόπαλο τον αλλοδαπό και κρατώντας μαχαίρι αποπειράθηκε να τον τραυματίσει, ενώ, σύμφωνα με τη δικογραφία, έσπρωξε βίαια το θύμα του με συνέπεια αυτό να πέσει στο κλιμακοστάσιο και να τραυματιστεί σοβαρά.

Στη συνέχεια, οι τρεις Έλληνες, που κατηγορούνται ότι εγκατέλειψαν τον τραυματία, αφού αποχώρησαν από το σημείο επέστρεψαν ύστερα από ώρες ειδοποιώντας το ΕΚΑΒ για τη διακομιδή του στο νοσοκομείο. Εξεταζόμενοι από αστυνομικούς υποστήριξαν ότι επρόκειτο περί ατυχήματος, αλλά οι ισχυρισμοί τους δεν ήταν πειστικοί. Ένα 24ωρο αργότερα ακολούθησαν οι δύο συλλήψεις, ενώ ο τρίτος κατηγορούμενος αναζητείται.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Αδιανόητη αυθαιρεσία: Διευθυντής Π.Ε αδικεί υποψήφιο Διευθυντή σχολείου και δημιουργεί «μπάχαλο» με εμπλοκή της δικαιοσύνης!

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα

epidimia_ilaras_ipa_2542019.jpg
«Καμπανάκι» Παπαευαγγέλου για παράλληλη έξαρση κοκκύτη και ιλαράς λόγω εμβολιαστικών κενών
«Ένα μολυσμένο άτομο με ιλαρά μολύνει 12-18 άτομα που είναι ανεμβολίαστα», λένε οι ειδικοί
«Καμπανάκι» Παπαευαγγέλου για παράλληλη έξαρση κοκκύτη και ιλαράς λόγω εμβολιαστικών κενών
ΔΙΕΚ
Εκπαιδευτές ΣΑΕΚ (πρώην ΔΙΕΚ): Αξιολόγηση από καταρτιζόμενους και ποινή «παύσης» ενός έτους για όσους αξιολογηθούν αρνητικά
Αν το έργο ενός εκπαιδευτή αξιολογηθεί ως «ακατάλληλο» τίθεται εκτός του Μητρώου Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης για το επόμενο ένα έτος
Εκπαιδευτές ΣΑΕΚ (πρώην ΔΙΕΚ): Αξιολόγηση από καταρτιζόμενους και ποινή «παύσης» ενός έτους για όσους αξιολογηθούν αρνητικά