Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

55ο Ράλλυ Αιγαίου: 20 - 30 Ιουλίου 2018


Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 21 Ιούλιος, 2018 - 07:15 | Στην Κατηγορία:

Το γράφημα αποτυπώνει στοιχεία για τη διαδρομή της μεγαλύτερης ιστιοπλοϊκής μονομαχίας του Αιγαίου

Ολα είναι έτοιμα για την έναρξη του 55ου Ράλι Αιγαίου που διοργανώνει ο Πανελλήνιος Όμιλος Ιστιοπλοΐας Ανοικτής θαλάσσης. Η εκκίνηση της μεγαλύτερης ιστιοπλοϊκής μονομαχίας του Αιγαίου θα δοθεί στις 20 Ιουλίου (18.00) από την πυραυλάκατο του Πολεμικού Ναυτικού «Μπλέσσας» και η πρώτη ιστιοδρομία είναι απόστασης 132 ν.μ., από το Φάληρο στην Αμοργό. Τα άλλα δύο νησιά – σταθμοί θα είναι οι Λειψοί και η Πάρος. Η εφετινή διοργάνωση είναι αφιερωμένη στην προστασία των θαλασσών και τα ιστιοπλοϊκά θα μεταφέρουν το μήνυμα «Να σώσουμε τις θάλασσές μας».

«Συνεχίζοντας μία παράδοση 54 ετών, ο ΠΟΙΑΘ διοργανώνει και εφέτος το Διεθνές Ιστιοπλοϊκό Ράλι Αιγαίου με μία καινοτομία: συντονισμένος με το πνεύμα και τις ενέργειες των διεθνών οργανισμών προστασίας του περιβάλλοντος και ακολουθώντας τις οδηγίες της Διεθνούς Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας, αφιερώνει την εφετινή διοργάνωση, σε συνεργασία με τη HELMEPA, στην προστασία των θαλασσών. Οι συμμετοχές σκαφών είναι στα ίδια με πέρσι επίπεδα, με δύο ξένες συμμετοχές, μία από την Αυστρία και μία από τη Ρουμανία. Τα πληρώματα θα δοκιμάσουν τη ναυτική τους ικανότητα σε έναν δύσκολο ναυτικό μαραθώνιο, άνω των 350 ν.μ.» δήλωσε ο πρόεδρος του ΠΟΙΑΘ, Ιωάννης Μαραγκουδάκης.

Τα σκάφη αναμένεται να τερματίσουν στις 29 Ιουλίου στο Σούνιο και η «αυλαία» της διοργάνωσης θα πέσει στις 30 Ιουλίου με την καθιερωμένη δεξίωση, στη Ναυτική Διοίκηση Αιγαίου.

Το γράφημα αποτυπώνει στοιχεία για τη διαδρομή της μεγαλύτερης ιστιοπλοϊκής μονομαχίας του Αιγαίου / ΑΠΕ - ΜΠΕ / Δημοσιογραφική επιμέλεια: Δημ. Φραγκουλιώτης  

 
Επισυνάψεις: 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα