Thumbnail
Σύμφωνα με τις ενδείξεις, προσπάθησε να διαφύγει αλλά δεν τα κατάφερε

Ενας 45χρονος οικογενειάρχης και πατέρας τριών παιδιών, Αλβανικής καταγωγής, είναι ο νεκρός από την μεγάλη πυρκαγιά που ξέσπασε στο κτιριακό συγκρότημα "Ψυγεία Αλεξόπουλος", στα Κατω Λεχώνια του Βόλου.

Ο άτυχος άνδρας,που διέμενε στις Αλυκές του Βόλου,με άλλους δύο εργάτες, πραγματοποιούσαν εργασίες οξυγονοκόλλησης μέσα στους χώρους των ψυκτικών θαλάμων,αλλά λίγο μετά το μεσημέρι και από καποια αιτία που διερευνάται, προκλήθηκε μεγάλη έκρηξη και ταυτόχρονα ξέσπασε πυρκαγιά, που λόγω των αερίων, αλλά και των πολύ εύφλεκτων υλικών,πήρε αμέσως μεγάλες διαστάσεις.

Ο 45χρονος, σύμφωνα με τις ενδείξεις, προσπάθησε να διαφύγει αλλά δεν τα κατάφερε, με αποτέλεσμα να χάσει την ζωή του είτε από τις αναθυμιάσεις, είτε να κάηκε από την τεράστα φωτιά, αφού η σορός του βρέθηκε σε μία εσωτερική σκάλα διαφυγής. Οι άλλοι δύο εργαζόμενοι κατάφεραν να βγούν έξω και να γλυτώσουν.

Τα "Ψυγεία Αλεξόπουλος" τα τελευταία χρόνια ήταν κλειστά και δεν λειτουργούσαν και παραμένει ακόμα άγνωστο, τι είδους εργασίες έκαναν σήμερα οι τρεις εργάτες.

Στο φλεγόμενο κτιριακό συγκρότημα έφθασαν σε ελάχιστο χρόνο ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ και μεγάλες πυροσβεστικές δυνάμεις με 10 οχήματα και γερανοφόρα,για να σβήσουν την μεγάλη φωτια,αφού οι μαύροι καπνοί ήταν ορατοί και από τον Βόλο.

Δυνάμεις της Πυροσβεστικής παραμένουν μέχρι και τώρα στην περιοχή,για να σβήσουν κάθε πιθανή αναζωπύρωση λόγω των εύφλεκτων υλικών,ενώ οι πυροσβεστικές δυνάμεις από τα Τρίκαλα,την Λαρισα και την Β΄ΒΙΠΕ Βόλου,που κατέφθασαν ως ενισχύσεις,σταδιακά αποχώρησαν.

Η ιατροδικαστής Ρουμπίνη Λεονταρή θα αποφανθεί μετά από νεκροψία και νεκροτομή για τις αιτίες θανατου του άτυχου 45χρονου εργάτη.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Όλες οι σημαντικές και έκτακτες ειδήσεις σήμερα

Κατάρτιση 500.000 ενηλίκων: 10.000 προσλήψεις εκπαιδευτών ενηλικών με έως 22 ευρώ την ώρα

Παν.Πατρών: Μοριοδοτούμενο σεμινάριο ΕΙΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗΣ με μόνο 65Є εγγραφή - Ξεκινάει 28 Μαρτίου

Μοριοδοτούμενο σεμινάριο Ειδικής Αγωγής (ΕΛΜΕΠΑ) με μόνο 50Є εγγραφή- αιτήσεις ως 28/3

2ος Πανελλήνιος Γραπτός Διαγωνισμός ΑΣΕΠ: Τα 2 μαθήματα εξέτασης και η ύλη

Proficiency και Lower μόνο 95 ευρώ σε 2 μόνο ημέρες στα χέρια σας (ΧΩΡΙΣ προφορικά, ΧΩΡΙΣ έκθεση!)

ΕΥΚΟΛΕΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ ΙΣΠΑΝΙΚΩΝ και ΙΤΑΛΙΚΩΝ για εκπαιδευτικούς - Πάρτε τις άμεσα

Google news logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Google News Viber logo Ακολουθήστε το Alfavita στo Viber

σχετικά άρθρα