Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Ισραηλινοί ανάγκασαν δύο Παλαιστίνιους να αποβιβαστούν από πτήση της Aegean!


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 5 Ιανουάριος, 2016 - 17:53 | Στην Κατηγορία:

Με προορισμό το Τελ Αβίβ

Ένα πολύ δυσάρεστο απρόοπτο αντιμετώπισαν δύο Παλαιστίνιοι, οι οποίοι αναγκάστηκαν να αποβιβαστούν από την πτήση της Aegean "Αθήνα-Τελ Αβίβ".

Κι αυτό διότι Ισραηλινοί επιβάτες, κατηγορούσαν τους δύο Παλαιστίνιους ως πιθανούς τρομοκράτες και αρνήθηκαν να καθίσουν στις θέσεις τους, αν δεν απομακρύνονταν από το αεροσκάφος.

Οι δυο Παλαιστίνιοι απομακρύνθηκαν, ενώ οι Ισραηλινοί απαίτησαν να πραγματοποιηθεί εξονυχιστικός έλεγχος στο χώρο αποσκευών του αεροσκάφους, σύμφωνα με το Israel Radio.

«Μια ομάδα Ισραηλινών ζήτησε επίμονα, να ελεγχθούν δυο επιβάτες, για λόγους ασφαλείας. Αν και είναι ατυχές το γεγονός ότι οι δυο επιβάτες, έπεσαν θύμα ρατσιστικής αντιμετώπισης, ο πιλότος, σκεπτόμενος πως πάνω από όλα προέχει η ασφάλεια των επιβατών και της πτήσης, ένιωσε υποχρεωμένος να καθυστερήσει την πτήση, να καλέσει την αστυνομία, ώστε να ελεγχθούν οι ταυτότητες και τα χαρτιά των δυο επιβατών», αναφέρουν μέλη του πληρώματος της πτήσης.

Αν και τα πιστοποιητικά των δύο Παλαιστινίων τηρούσαν όλες τις προδιαγραφές, οι Ισραηλινοί απαίτησαν την απομάκρυνση των "τρομοκρατών"!

Στους Παλαιστίνιους παρασχέθηκε δωμάτιο σε ξενοδοχείο και εισιτήριο για την ίδια πτήση προς Τελ Αβίβ της επομένης.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα