Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Ξεκινά η υποβολή αιτήσεων για 173 μονίμους σε ΕΚΑΒ - ΕΥΑΘ- Δείτε τις προθεσμίες


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 10 Ιανουάριος, 2017 - 11:03 | Στην Κατηγορία:

Δείτε τις προθεσμίες 

Ξεκινά άμεσα η υποβολή αιτήσεων σε δύο διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ για την κάλυψη 173 θέσεων τακτικού προσωπικού στο ΕΚΑΒ και στην ΕΥΑΘ.

Συγκεκριμένα, από τις 10 έως τις 24 Ιανουαρίου 2017 θα υποβάλλονται αιτήσεις για την προκήρυξη 5Κ/2016, η οποία προβλέπει την κάλυψη 80 θέσεων με σχέση εργασίας αορίστου χρόνου στην Εταιρεία Υδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ) ΑΕ. Οι θέσεις αφορούν 55 πτυχιούχους Πανεπιστημίου και 25 πτυχιούχους ΤΕΙ, οι οποίοι θα επιλεγούν από 18 ειδικότητες.

Η υπογεγραμμένη εκτυπωμένη μορφή της αίτησης θα πρέπει να έχει σταλεί στην Ανεξάρτητη Αρχή έως τις 30 Ιανουαρίου.

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο Α.Σ.Ε.Π., αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου, ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).
 

Επίσης στις 12 Ιανουαρίου με 26 Ιανουαρίου 2017 είναι η προθεσμία για τις 93 θέσεις στο ΕΚΑΒ μέσω ΑΣΕΠ για Διασώστες-Πληρώματα Ασθενοφόρων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Η υπογεγραμμένη μορφή της αίτησης θα πρέπει να έχει κατατεθεί στο ΑΣΕΠ έως τις 31 Ιανουαρίου.

Οι αιτήσεις, συνοδευόμενες από τα κατά περίπτωση δικαιολογητικά, για αμφότερες τις προκηρύξεις αποστέλλονται ταχυδρομικώς με συστημένη επιστολή στη διεύθυνση: ΑΣΕΠ, Αριθμός προκήρυξης, Τ.Θ. 14308, Τ.Κ. 115 10, Αθήνα.


ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Τραγωδία στην Κρήτη - Παρέσυρε με το αμάξι τον συμπέθερο του

Δάκρυα στο Αρκαλοχώρι για το νέο δυστύχημα. Νεκρός ο άτυχος άντρας που περπατούσε και παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο...

Κρεμάστηκε στην αποθήκη 24χρονος στην Καρδίτσα

Με τον πιο τραγικό τρόπο αποφάσισε να βάλει τέρμα στη ζωή του, ένας 24χρονος από την τοπική κοινότητα Καρποχωρίου του Δήμου Σοφάδων.

 

Αμφιλοχία: Σκότωσε και εγκατέλειψε πεζή γυναίκα - Νέα φοβερή τραγωδία στην άσφαλτο!

Η άτυχη γυναίκα επέστρεφε σπίτι με μία φίλη της μετά από νυχτερινή διασκέδαση. Αυτοκίνητο τις παρέσυρε και ο οδηγός πάτησε γκάζι, με την κατάληξη να είναι τραγική...