Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Θέση εργασίας για θεραπευτή στο ΚΕΘΕΑ


Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 14 Σεπτέμβριος, 2018 - 09:52 | Στην Κατηγορία:

Πρόσληψη στο ΚΕΘΕΑ - Η Προκήρυξη παρακάτω

Το ΚΕΝΤΡΟ ΘΕΡΑΠΕΙΑΣ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΩΝ ΑΤΟΜΩΝ (ΚΕΘΕΑ) επαναπροκηρύσσει θέση για ένα (1) Eιδικό Θεραπευτή με καθεστώς έκδοσης Δελτίου Απόδειξης Παροχής Υπηρεσιών για τις παρεχόμενες υπηρεσίες του, για χρονικό διάστημα έως είκοσι (20) μήνες, σύμφωνα με την από 12.3.2018 Α.Π.: Γ4β/Γ.Π. 2897 Απόφαση Υπουργού Υγείας, στο πλαίσιο της προγραμματικής συμφωνίας με την Περιφέρεια Αττικής, τον Δήμο Αθηναίων και τον ΟΚΑΝΑ για την υλοποίηση του προγράμματος «Δίκτυο Άμεσης Παρέμβασης για Χρήστες Ουσιών».

1 ΔΕ ΕΙΔΙΚΟΣ ΘΕΡΑΠΕΥΤΗΣ

Οι υποψήφιοι, οι οποίοι κατέχουν τα απαιτούμενα προσόντα (γενικά και ειδικά) της επαναπροκηρυσσόμενης θέσης, πρέπει: Nα αποστείλουν με συστημένη επιστολή σε κλειστό φάκελο μεγέθους Α4 στο ΚΕΘΕΑ στη διεύθυνση: ΚΕΘΕΑ Πρόσκληση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος Κωδικός Θέσης (π.χ. ΕΙΔΘΕ-ΕΞΕ) Σορβόλου 24, 116 36 Μετς , Αθήνα μέσα σε αποκλειστική προθεσμία οκτώ (8) ημερών από την επόμενη της δημοσίευσης της παρούσας πρόσκλησης ενδιαφέροντος στον ημερήσιο τύπο και συγκεκριμένα από 17 Σεπτεμβρίου 2018 ημέρα Δευτέρα, έως και 24 Σεπτεμβρίου 2018, ημέρα Δευτέρα, τα απαιτούμενα δικαιολογητικά.

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε ΕΔΩ

Επισυνάψεις: 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα