Παράκαμψη προς το κυρίως περιεχόμενο
Αρχική >

Πρόσληψη λογιστή στο Δήμο Θεσσαλονίκης


Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 7 Αύγουστος, 2018 - 09:13 | Στην Κατηγορία:

Θέση εργασίας για λογιστή

Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Δ.Σ. ΤΗΣ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ  ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΙΑ προκηρύσσει θέση Λογιστή, για τη στελέχωση του Τμήματος Λογιστηρίου της Διεύθυνσης Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών της ΜΑΘ ΑΑΕ/ΟΤΑ.

Οι ενδιαφερόμενοι/ες καλούνται να υποβάλουν αυτοπροσώπως ή μέσω εξουσιοδοτημένων αντιπροσώπων τα ελάχιστα υποχρεωτικά δικαιολογητικά (Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος, Βιογραφικό με τα στοιχεία της επιστημονικής και επαγγελματικής του/της εμπειρίας καθώς και τα απαραίτητα δικαιολογητικά για την απόδειξη των τυπικών και ουσιαστικών τους προσόντων (Πτυχία, Άδεια Φοροτεχνικού Α’ Τάξης, Βεβαιώσεις Προϋπηρεσίας, Πιστοποιητικό Οικογενειακής Κατάστασης κλπ.) εντός αποκλειστικής προθεσμίας, που αρχίζει από την ημέρα της ανάρτησης της παρούσας στην ιστοσελίδα www.thessaloniki.gr/math και έως τη Δευτέρα 14 Αυγούστου 2018 (14/8/2018) και ώρα 14:00 στα γραφεία της «ΜΑΘ ΑΕΕ/ΟΤΑ» επί της οδού Β. Γεωργίου Α΄ αριθμός 1, 1ος όροφος, γραφείο 105α.

Για να δείτε την προκήρυξη πατήστε ΕΔΩ

Επισυνάψεις: 

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ

alfavita.gr δεν φέρει ευθύνη για τα σχόλια που αναρτώνται στην ιστοσελίδα της. Τα σχόλια εκπροσωπούν κάθε σχολιαστή. Στα πλαίσια προστασίας των επισκεπτών της, η alfavita.gr θα διαγράφει σχόλια που είναι απειλητικά, προσβλητικά, επιζήμια, δυσφημιστικά, χυδαία, βίαια, υβριστικά ή ρατσιστικά.

Σχετικά Άρθρα

Προσλήψεις στην Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων - Η Προκήρυξη

Θέσεις εργασίας στην Εφορεία Εναλίων Αρχαιοτήτων

13 Προσλήψεις προσωπικού στο δημοτικό Γηροκομείο Χανίων

Θέσεις εργασίας για προσωπικό σε γηροκομείο